Κορυφαίες φωτογραφικές επιδόσεις διαπίστωσε η DxOMark πως διαθέτουν τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, μέσα από τις δοκιμές της. Έτσι, το iPhone 8 Plus συγκέντρωσε 94 βαθμούς, το μεγαλύτερο που έχει πετύχει ποτέ smartphone, ενώ το iPhone 8 ακολουθεί με σκορ 92, δηλαδή μόλις δύο βαθμούς λιγότερο.

Η DxOMark υποστηρίζει πως η διπλή κάμερα του iPhone 8 Plus αποδίδει τις καλύτερες φωτογραφίες από όλα τα smartphone που έχει τεστάρει. Επίσης, μαζί με το HTC U11, αποτυπώνει την καλύτερη ποιότητα βίντεο.

 

Όσον αφορά τις φωτογραφίες από το iPhone 8, είναι “σε γενικές γραμμές εντυπωσιακές”, με πλούσιες λεπτομέρειες και πιστή απόδοση των χρωμάτων. Η DxOMark διαπιστώνει επίσης βελτιώσεις του iPhone 8 στη φωτογράφηση με HDR, συγκριτικά με το iPhone 7.

 

Βελτιωμένη είναι επίσης η επίδοση των δύο μοντέλων στις φωτογραφήσεις με χαμηλό φωτισμό, έναν τομέα στον οποίο δεν τα κατάφερναν και τόσο καλά οι προηγούμενες “γενιές” iPhone. Υπενθυμίζεται πως το iPhone 8 διαθέτει κάμερα 12-megapixel, ενώ η ανάλυση του iPhone 8 Plus είναι 12-megapixel. Και τα δύο μοντέλα μπορούν να καταγράφουν βίντεο 1080p στα 240 fps.

 

Το ερώτημα πλέον είναι ή βαθμολογία που θα συγκεντρώσει το iPhone X, η κάμερα του οποίου “έρχεται” με ακόμη καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

 

Link.png Site: Gadgets.Ndtv