Η Ιαπωνική εφημερίδα Nikkei ισχυρίζεται ότι η Apple από ένα διετή κύκλο ανανέωσης, προχωράει σε ένα τριετή κύκλο ανανέωσης για την σειρά iPhone!

Το πιθανότερο είναι η Apple να εισέλθει σε ένα 3ετή κύκλο για να αλλάξει πλήρως το σχέδιο των συσκευών iPhone, δηλαδή θα απαιτείται ένας χρόνος περισσότερο από τον κύκλο που ισχύει σήμερα. Στον τυπικό διετή κύκλο, το Φθινόπωρο του 2016 θα έπρεπε να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές –τουλάχιστον εμφανισιακά- στο επερχόμενο iPhone 7.

 

Όμως το μοντέλο που ετοιμάζει η Apple διαθέτει μικρές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, όπως στον τομέα της ποιότητας της κάμερας. Η εφημερίδα Nikkei υποστηρίζει ότι η κίνηση της Apple οφείλεται σε δύο παράγοντες, στο ότι οι λειτουργίες στα smartphones δεν έχουν αφήσει μεγάλα περιθώρια για βελτιώσεις αλλά και στην κορεσμένη αγορά.

 

Αν και η συγκεκριμένη αναφορά μπορεί να μην αληθεύει, εντούτοις έχουν κυκλοφορήσει φήμες αλλά και στοιχεία (από θήκες ή σχεδιαγράμματα που έχουν διαρρεύσει) που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το νέο iPhone 7 θα διαφέρει ελάχιστα σε σχέση με το σημερινό μοντέλο. Θα διαθέτει βελτιωμένη κάμερα, μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας και δεν θα διαθέτει υποδοχή για ακουστικά 3.5mm ωστόσο κατά τα άλλα θα μοιάζει πολύ με το σημερινό μοντέλο iPhone 6 Plus.

 

Ανάμεσα στις αναφορές που έχουν κυκλοφορήσει, εντοπίζουμε και μία της KGI Securities, στην οποία υποστηρίζεται ότι το design θα παραμείνει ως επί το πλείστον απαράλλαχτο και πως δεν πρόκειται να διαθέτει και “πολλά ελκυστικά selling points”.

 

Από το άρθρο στην εφημερίδα Nikkei επίσης μαθαίνουμε ότι η Apple δεν περιμένει οι πωλήσεις του iPhone να επιστρέψουν σε ρυθμούς ανάπτυξης μέχρι την επόμενη χρονιά.

 

Σημείωση: Στην εικόνα δεν βλέπετε κάτι περισσότερο από ένα concept με βάση διαρροές και φήμες.

 

Link.png Site: 9to5Mac