Στην σελίδα υποστήριξης του App Store, η κατασκευάστρια του iPhone δημοσιοποίησε σε τι ποσοστό χρησιμοποιείται κάθε έκδοση του λειτουργικού της συστήματος από τις ενεργές φορητές συσκευές της.

Σύμφωνα με τα νούμερα που έδωσε στη δημοσιότητα, το 59% των φορητών συσκευών της εταιρείας “τρέχουν” τη τελευταία έκδοση του λειτουργικού της συστήματος iOS 11, ποσοστό που είναι 7% αυξημένο σε σύγκριση με το ποσοστό του περασμένου μήνα που ήταν 52%.

 

Το 33% των συσκευών iPhone, iPad και iPod touch συνεχίζει να “τρέχει” το iOS 10 ενώ ένα 8% των συσκευών τρέχει παλαιότερη έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της εταιρείας από την έκδοση iOS 10.

 

Η “υϊοθέτηση” του iOS 11 ήταν πιο αργή από αυτή του iOS 10 σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά από το App Store, με το 54% των χρηστών να κατεβάζουν το update αμέσως μετά τη διάθεση του. Αν θέλετε να συγκρίνετε, το iOS 11 βρισκόταν μόλις στο 52% το Νοέμβριο, ενάμιση μήνα περίπου μετά το λανσάρισμα του. Αν και η Apple έχει διαθέσει αρκετές αναβαθμίσεις του λειτουργικού, δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί θετικά ο ρυθμός εγκατάστασης, παρόλο που ορισμένα από αυτά τα updates προορίζονταν για να αντιμετωπίσουν σημαντικά bugs του λειτουργικού συστήματος.

 

Η Apple πρόσφατα διέθεσε την έκδοση iOS 11.2, τη δεύτερη μεγάλη αναβάθμιση για το νέο της mobile OS, το οποίο θα έφερνε και την υπηρεσία Apple Pay Cash στις ΗΠΑ. Το update κυκλοφόρησε για να λύσει ένα πρόβλημα με την ημερομηνία που προκαλούσε crashes στις 2 Δεκεμβρίου. Το αποτέλεσμα ήταν η υπηρεσία Apple Pay Cash να μην ήταν διαθέσιμη αρχικά αλλά λανσαρίστηκε μόλις πριν από λίγες μέρες.

 

gallery_286955_4400_16714.jpg

 

Link.png Site: Tweaktown
Link.png Site: Macrumors