Πρόσφατα, η TENAA, η Κινέζική ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών που αναλαμβάνει τις πιστοποιήσεις των ηλεκτρικών συσκευών που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην Κινέζικη αγορά (έχει παρόμοιο ρόλο με την FCC στις ΗΠΑ) δημοσιοποίησε την χωρητικότητα των μπαταριών των iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

Τώρα, κάτι που σημαίνει ότι η συσκευή πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, δημοσιοποιεί την χωρητικότητα της μπαταρίας του iPhone X και το μέγεθος της μνήμης του.

 

Σύμφωνα με την TENAA, η μπαταρία του νέου iPhone X διαθέτει χωρητικότητα ελαφρώς μεγαλύτερη από εκείνη του iPhone 8 Plus. Πιο συγκεκριμένα η χωρητικότητα της είναι 2716mAh, την ώρα που οι χωρητικότητες που επιδεικνύουν οι μπαταρίες των iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι 1821mAh και 2675mAh αντίστοιχα.

 

Η διαφορά ανάμεσα σε αυτή του iPhone 8 Plus και του iPhone X δεν είναι μεγάλη, ωστόσο το δεύτερο είναι αρκετά πιο “μαζεμένο” από άποψη διαστάσεων σε σχέση με το iPhone 8 Plus ενώ επιπλέον διαθέτει οθόνη τεχνολογίας AMOLED που είναι χαμηλότερης κατανάλωσης από την LCD IPS του πρώτου. Η συσκευή επίσης μαθαίνουμε ότι διαθέτει 3GB RAM, την ώρα που οι συσκευές iPad Pro έχουν 4GB RAM.

 

gallery_286955_4242_5451.png

 

Link.png Site: GSMArena