Το νοτιοκορεατικό σάιτ The Investor δίνει νέα τροπή στη φημολογία που κυκλοφορεί εδώ και καιρό, σχετικά με τη νέα και βελτιωμένη οθόνη που προορίζει η Apple για το iPhone 8.

Έτσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η αμερικανική εταιρεία σύναψε πρόσφατα συμφωνία με τη Samsung, για την παραγωγή 160 εκατ. OLED πάνελ για το επερχόμενο μοντέλο της.

 

Προηγούμενα δημοσιεύματα, που αναφέρονταν στη συμφωνία, μιλούσαν για την παραγωγή 100 εκατ. OLED οθόνων. Ωστόσο, σύμφωνα με το The Investor, η Apple αύξησε την παραγγελία κατά 60 εκατομμύρια. Πάντως, στο άρθρο δεν αναφέρεται τίποτε για το χρονοδιάγραμμα παράδοσης των πάνελ.

 

Σύμφωνα με το The Investor, τα προγενέστερα δημοσιεύματα εκτιμούσαν πως το iPhone 8 θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις – από τις οποίες, μόνο το μεγαλύτερο μοντέλο θα διαθέτει οθόνη OLED. Έτσι, όπως συμπληρώνει, η αύξηση της παραγγελίας θα μπορούσε να σημαίνει πως τελικά το ίδιο θα ισχύει και για τα δύο υπόλοιπα μοντέλα.

 

H OLED οθόνη είναι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που φημολογείται πως προορίζει η Apple για το νέο iPhone 8. Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι αυτή τη στιγμή, τα καινούρια μοντέλα θα υποστηρίζουν επίσης ασύρματη φόρτιση. Το σενάριο αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι η αμερικανική εταιρεία έγινε πρόσφατα επίσημο μέλος της Κοινοπραξίας Wireless Power και δεσμεύεται για την ανάπτυξη του προτύπου ασύρματης φόρτισης Qi, το οποίο χρησιμοποιείται και σε smartphones.

 

Link.png Site: TheNextWeb