Από τη στιγμή που δεν πρόκειται να βρίσκεται στην πρόσοψη -εξαιτίας της πολύ μεγάλης οθόνης που θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης- κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες για την θέση του Touch ID στο επερχόμενο, επετειακό iPhone.

Πρόσφατα για παράδειγμα κυκλοφόρησε η φήμη ότι πρόκειται να βρίσκεται στο πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης στην δεξιά πλευρά της συσκευής όπως συμβαίνει με τα τελευταίας γενιάς smartphones της σειράς Xperia της Sony.

 

Σε μία άλλη περίπτωση διαβάσαμε πως η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να καταργήσει τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων για χάρη μερικών νέων αισθητήρων που θα επιτρέπουν την ασφαλή αναγνώριση προσώπου.

 

Tώρα, και με βάση ορισμένες φωτογραφίες που διέρρευσαν και οι οποίες δείχνουν το πλαίσιο του επετειακού iPhone, αποκαλύπτεται ότι το Touch ID θα βρίσκεται σε μία γνώριμη σχετικά θέση για ορισμένους χρήστες συσκευών με Android, στην… “πλάτη”, και πιο συγκεκριμένα λίγο κάτω από το λογότυπο της Αμερικάνικης εταιρείας.

 

H αυθεντικότητα των φωτογραφιών αμφισβητείται βεβαίως, επειδή αποκαλύπτουν ένα all-metal design, που δεν είναι συμβατό με τις θήκες που έχουν διαρρεύσει για τη συσκευή καθώς και επειδή δεν θα επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση, ένα από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά της συσκευής της Apple σύμφωνα με εκτιμήσεις διάφορων αναλυτών.

 

Link.png Site: GSMArena