Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ήρθε η ώρα να δούμε τις... παραδοσιακές πια ουρές να σχηματίζονται έξω από τα καταστήματα της Apple από ανυπόμονους φανατικούς που θέλουν να αποκτήσουν κάποιο από τα νέα δημιουργήματα του αμερικάνικου κολοσσού.

Ορισμένοι μάλιστα, έχουν... κατασκηνώσει εδώ και μερικές μέρες έξω από τα καταστήματα για να αποκτήσουν προτεραιότητα και να είναι από τους πρώτους που θα αποκτήσουν το νέο iPhone 6s ή το iPhone 6s Plus.

Με βάση όμως παλαιότερες εξορμήσεις μας, οι περισσότεροι εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία και για να κερδίσουν κάποια χρήματα, στήνονται στις ουρές για ώρες, στην θέση... άλλων, που θα καταφτάσουν την τελευταία στιγμή, λίγο πριν δώσουν την πιστωτική τους κάρτα στο ταμείο. Τέτοιες περιπτώσεις όπως είδαμε αφορούν όσους ταξιδεύουν σε χώρες όπου το iPhone είτε αργεί να κυκλοφορήσει, είτε διατίθεται με πολύ υψηλότερη τιμή, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τη Ρωσία.

Πέρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Παρασκευή ανοίγουν τα καταστήματα τόσο στην Αυστραλία, όσο και στον Καναδά, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στο Χόνγκ Κόνγκ, στην Ν.Ζηλανδία, στην Ιαπωνία, στο Πούερτο Ρίκο, στην Σιγκαπούρη, στην Κίνα και βεβαίως στην Μ. Βρετανία όπου βρίσκεται και το Insomnia για μια πρώτη επαφή με τα νέα iPhone.

Munich-iPhone6s.jpg


Μόναχο - Γερμανία

 

Boston-iPhone6s-800x369.jpg


Βοστόνη - Ηνωμένες Πολιτείες

 

Hamburg-iPhone6s-800x450.jpg


Αμβούργο - Γερμανία



Με βάση αναφορές άλλων ιστοσελίδων, ουρές έχουν δημιουργηθεί σε Apple Stores στο Σίδνεϊ, στο Μόναχο, στο Σαν Φραντσίσκο, στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο όπου με βάση παλαιότερες χρονιές, το ενδιαφέρον είναι μικρότερο.

 

Link.png Site: Macrumors

Το άρθρο είναι χορηγία του Κωτσόβολου