Η Apple διέθεσε την 7η  δοκιμαστική έκδοση του iOS 13 στους εγγεγραμμένους developers σήμερα, και στον κώδικα, υπήρχε ένα στοιχείο  που ενδεχομένως αποκαλύπτει την ημερομηνία ανακοίνωσης των επερχόμενων συσκευών iPhone.

Η παρακάτω εικόνα που ανακαλύφθηκε, δείχνει ένα στιγμιότυπο οθόνης του iOS καθώς και την ημερομηνία, Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, που ενδεχομένως θα είναι και η ημερομηνία που η Apple έχει προγραμματίσει την ετήσια εκδήλωση της για την παρουσίαση των iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max αλλά και άλλων κατά πάσα πιθανότητα συσκευών. Το όνομα του στοιχείου είναι «HoldForRelease» και δεν είναι η πρώτη φορά που το συναντούμε. Πέρυσι, η ημερομηνία που είχε ανακαλυφθεί σε ένα ίδιο στοιχείο ήταν η 12η Σεπτεμβρίου, και πότε είπαμε ότι Apple πραγματοποίησε την περσινή ετήσια εκδήλωση της;  

Αν η εταιρεία χρησιμοποιήσει το ίδιο χρονοδιάγραμμα με παλαιότερες χρονιές και φέτος, περιμένουμε οι προπαραγγελίες για τα νέα μοντέλα iPhone 11 να «ανοίξουν» στις 13 Σεπτεμβρίου. Μία εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 20 Σεπτεμβρίου, η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει/ διαθέσει το πρώτο κύμα των συσκευών κατά πάσα πιθανότητα σε ένα ορισμένο αριθμό χωρών (ΗΠΑ, Καναδάς, Κίνα κ.λπ) και μία εβδομάδα μετά, στις 27 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να ξεκινήσει το δεύτερο κύμα.

11.jpg.1e8ba20ae9e517cbb32557b9fab0a6fa.jpg

Η ίδια εικόνα, σε παλαιότερες συσκευές iPhone και iPad δείχνει την ημερομηνία 23 Σεπτεμβρίου, οπότε υποθέτουμε ότι τότε είναι που θα διατεθεί η τελική έκδοση του iOS 13. Σε κάθε περίπτωση, αν και βασίζονται σε συγκεκριμένα στοιχεία, όλα τα παραπάνω δεν είναι παρά υποθέσεις. Θα χρειαστεί να περιμένουμε λοιπόν λίγο ακόμη και μέχρι η Αμερικάνικη εταιρεία αποφασίσει να αποστείλει τις προσκλήσεις στους δημοσιογράφους για την επίσημη παρουσίαση των νέων της προϊόντων.

GSMArena

9to5Mac