Σε ένα έγγραφο υποστήριξης που ενημερώθηκε πρόσφατα, η Apple αναφέρει ότι οι δαχτυλιές ενδέχεται να «αλλοιώσουν προσωρινά το χρώμα» του πλαισίου που είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

Ευτυχώς, η Apple αναφέρει ότι πρόκειται για μία κατάσταση που είναι προσωρινή, καθώς οι δαχτυλιές ή τα δακτυλικά αποτυπώματα μπορούν να σκουπιστούν κανονικά και να εξαφανιστούν όπως σε οποιοδήποτε άλλο iPhone ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν ένα καθαρό και ομοιόμορφο φινίρισμα.

iPhone-15-Pro-Fingerprints.jpg

«Όσον αφορά τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, το λάδι από το δέρμα σας μπορεί να αλλάξει προσωρινά το χρώμα του εξωτερικού πλαισίου» αναφέρει στο έγγραφο η εταιρεία. «Σκουπίζοντας το iPhone σας με ένα μαλακό, ελαφρώς υγρό πανί θα επαναφέρετε την αρχική κατάσταση».

Από τότε που ανακοινώθηκαν οι συσκευές της Apple, την περασμένη εβδομάδα, έχουμε δει να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορες φωτογραφίες των iPhone 15 Pro και Pro Max να έχουν ορατά δακτυλικά αποτυπώματα στο πλαίσιο τιτανίου. Παρόλα αυτά, οι κάτοχοι των συσκευών δεν χρειάζεται να ανησυχούν καθώς δεν πρόκειται για κάποια μόνιμη κατάσταση ή βλάβη. 

  • Like 2