Με το λανσάρισμα των δύο νέων iPhone ήταν σχεδόν σίγουρο ότι οι πωλήσεις για την Apple θα ήταν πολύ καλές, με μία τελευταία αναφορά για το τρίμηνο Σεπτεμβρίου έως Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους να επισημαίνει την εν λόγω επιτυχία.

Σύμφωνα λοιπόν με τον αναλυτή T. Michael Walkley της Canaccord Genuity, το iPhone 5s βρέθηκε πρώτο σε πωλήσεις σε όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας της Αμερικής, με τον ίδιο να επισημαίνει πως και στις υπόλοιπες ηπείρους η νέα ναυαρχίδα της Apple κρατάει, αν όχι την πρωτιά, τη δεύτερη ή τρίτη θέση. Το Galaxy S4 της Samsung είναι η μόνη συσκευή που καταφέρνει να παραμείνει στο top 3, με το iPhone 5c να βρίσκεται είτε στη δεύτερη είτε στην τρίτη θέση.

 

carriersales.jpg

 

Ο Walkley σημειώνει πως μέχρι και το λανσάρισμα των νέων συσκευών της Apple οι Samsung, HTC, Nokia, Sony και Motorola είχαν τουλάχιστον ένα μήνα πρωτιάς σε τουλάχιστον έναν πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Πέρσι, τα στατιστικά ήταν πανομοιότυπα, με το NPD να υποστηρίζει πως το iPhone 5 ήταν το best seller το τελευταίο τρίμηνο του 2012, με τα Galaxy SIII, iPhone 4s και iPhone 4 να ακολουθούν.

 

Με την κυκλοφορία των νέων συσκευών στη China Mobile, το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας αυτή τη στιγμή, ο αριθμός των πωλήσεων αναμένεται να είναι εντυπωσιακός, προς το παρών όμως απλά αναμένουμε τα επίσημα στοιχεία.

 

Link.png Site: http://www.macrumors.com/2013/12/12/iphone-5s-top-selling-smartphone-at-all-u-s-carriers-iphone-5c-takes-third/[/url]']MacRumors