Σε άρθρο της Wall Street Journal, στο οποίο εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους δεν προτείνεται η αγορά μίας νέας iPhone συσκευής τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αναφέρεται ότι η Apple θα αυξήσει τον αποθηκευτικό χώρο του βασικού της μοντέλου στα 32GB.

Η αμερικανική εταιρεία, εδώ και αρκετό καιρό, δέχεται έντονη και αρνητική κριτική, καθώς πιστεύεται ότι η εμμονή της με το μοντέλο των 16GB είναι απλά ένα έξυπνο τέχνασμα, για να πωλούνται οι - ακριβότερες κατά $100 - συσκευές των 64GB.

 

Η αναβάθμιση του βασικού μοντέλου φημολογείται ευρέως από αρκετές ασιατικές πηγές (οι οποίες έχουν πρόσβαση στην αλυσίδα εφοδιασμού της Apple) αλλά η επιβεβαίωση από την WSJ έρχεται να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς αυτούς.

 

Οι φήμες θέλουν το επερχόμενο iPhone 7 να διαθέτει καλύτερη κάμερα από τους προκατόχους του, άρα και αυξημένες απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο για τις φωτογραφίες και τα (4Κ) βίντεο του χρήστη, καθιστώντας την ανάγκη για την αύξηση του κάτι περισσότερο από επιτακτική.

 

Δύο από τις τρεις επιλογές, όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο του νέου iPhone 7, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα τα 32GB και 128GB, ενώ δεν γνωρίζουμε αν θα διατεθεί και σε μοντέλο των 256GB, χωρητικότητα η οποία (σύμφωνα με πολλαπλές πηγές) θα κάνει το ντεμπούτο της με τη μεγαλύτερη έκδοση των 5.5".

 

Η WSJ επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι το iPhone 7 θα έχει λεπτότερη σχεδίαση και βελτιωμένη στεγανοποίηση, θα απουσιάζει η κλασική έξοδος ήχου των 3.5mm στην οποία τοποθετούνται τα ακουστικά, ενώ στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται η ανασχεδίαση των κεραιών, το ταχύτερο Apple Α10 SoC, η ταχύτερη συνδεσιμότητα LTE και Wi-Fi και σημαντικές βελτιώσεις, όσον αφορά τις κάμερες - ενδεχομένως και η ενσωμάτωση διπλού αισθητήρα και 3GB μνήμης RAM στα μοντέλα της σειράς Plus.

 

Link.png Site: MacRumors