To iPhone XR που ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο το τρίτο τρίμηνο του 2019 (Q3) σύμφωνα με νέα έκθεση της εταιρείας Counterpoint Research.

Οι πωλήσεις της συσκευής αντιστοιχούν στο 3% της αγοράς. Το iPhone XR έχει σημειώσει τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως σε κάθε τρίμηνο ξεκινώντας από το τέταρτο τρίμηνο (Q4) του 2018. Η εταιρεία Counterpoint Research επισημαίνει ότι οι πωλήσεις του iPhone XR από μόνες τους αντιστοιχούν σε πάνω από το ένα τέταρτο των συνολικών πωλήσεων της Apple κατά τη διάρκεια του τριμήνου, και σε όλες τις αγορές ήταν το «best-selling» smartphone της Αμερικάνικης εταιρείας.

Ενδεχομένως οι αλλαγές στις τιμές του iPhone XR στην Κινέζικη αγορά αλλά και σε άλλες περιοχές για να διατηρηθεί το ενδιαφέρον να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εμπορική πορεία της συσκευής.  

Το μερίδιο του iPhone 11 που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο είναι 1,6% στην αγορά σήμερα. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τα δέκα best-selling smartphones σύμφωνα με την εταιρεία Counterpoint Research.

counter.jpg.7d14c027b7b4dfe67cf012ef7b7dd40e.jpg

GSMArena

  • Like 1