Τα τελευταία 11 χρόνια, η Apple σε συνεργασία με τη RED, έχει δωρίσει περισσότερα από 160 εκατομμύρια δολάρια στο Παγκόσμιο Ταμείο το οποίο με τη σειρά του χρηματοδοτεί προγράμματα καταπολέμησης του AIDS στην Αφρική.

Τα χρήματα αυτά προέρχονται από πωλήσεις προϊόντων της Apple που διακρίνονται για το έντονο κόκκινο χρώμα τους, με τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus να παίρνουν σήμερα σειρά φέροντας τη σχετική ένδειξη. Χωρίς καμία αλλαγή στα τεχνικά χαρακτηριστικά, η νέα έκδοση των iPhone έρχεται με τις ίδιες τιμές όπως και τα υπόλοιπα χρώματα τρία χρώματα. Φέτος η κόκκινη έκδοση ξεχωρίζει για τη διχρωμία με τα μαύρα περιθώρια της οθόνης, σε αντίθεση με το άσπρο χρώμα που είχε επιλέξει πέρσι η Apple απογοητεύοντας αρκετούς φίλους της.

Οι πωλήσεις ξεκινάνε από αύριο σε αρκετά Apple Stores ανά τον κόσμο ενώ η κυκλοφορία θα ολοκληρωθεί μέσα στον Μάιο. Αν και η Apple δεν παρουσίασε κόκκινη έκδοση του iPhone X, εντούτοις διαθέτει από σήμερα μια δερμάτινη θήκη για το καλύτερο της smartphone η οποία φέρει το κόκκινο χρώμα ως ένα ακόμα (PRODUCT) RED προϊόν. Η τιμή της δερμάτινης θήκης έχει οριστεί στα $99.

product-red-iphone-x-leather-folio.jpg.140c994085a9db6253b05309371773c7.jpg

Macrumors

 

  • Like 3