Διάφορες φωτογραφίες που διέρρευσαν πρόσφατα στο Internet από γνωστό leaker αποκαλύπτουν ότι ο σχεδιασμός του iPhone 12 είναι δανεισμένος από το iPad Pro.

O Sonny Dickson, ο leaker πίσω από τις φωτογραφίες ισχυρίζεται ότι στις φωτογραφίες διακρίνονται μη λειτουργικά πρωτότυπα (dummies) του iPhone 12. Συνήθως τέτοιου τύπου μονάδες χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές θηκών προστασίας πριν την αποκάλυψη των κανονικών συσκευών.

Οι φωτογραφίες φαίνεται να επιβεβαιώνουν πράγματα που γνωρίζαμε ήδη για την επόμενη γενιά του iPhone – λαμβάνοντας υπόψη διαγράμματα που είδαν το φως της δημοσιότητας ή φήμες και πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα, είχε γίνει γνωστό ότι η επόμενη γενιά iPhone θα υϊοθετήσει ένα σχεδιασμό στο πλαίσιο που έχει περισσότερα κοινά στοιχεία με τα παλαιότερα iPhone (π.χ iPhone 4) ή με τη σημερινή σειρά iPad Pro.

EbCoMwKUMAIPbK5.jpeg.a38aadd0ebf8d1707caa858009cf7888.jpeg

Λέγεται, ότι η Apple πρόκειται φέτος να παρουσιάσει τέσσερα νέα iPhone 12 με οθόνες 5,4 ιντσών, 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών. Έτσι, η εταιρεία θα παρουσιάσει δύο συσκευές iPhone 12 στις 5,4 και 6,1 ίντσες και δύο συσκευές iPhone 12 Pro στις 6,1 ίντσες και 6,7 ίντσες. Ο Sonny Dickson υποστηρίζει ότι τα «απλά» iPhone θα διαθέτουν δύο κάμερες, ενώ τα «Pro» μοντέλα θα έχουν τρεις κάμερες (αν και από τα dummies απουσιάζει ο σαρωτής LiDAR, εντούτοις ο leakster υποστηρίζει ότι θα βρίσκεται τουλάχιστον στο μοντέλο iPhone 12 Pro των 6,7 ιντσών).

 

  • Like 2