To νέο Macbook Pro, ο νέος φορητός υπολογιστής της Apple, σημείωσε ρεκόρ στις διαδικτυακές προπαραγγελίες μόλις σε πέντε μέρες.

Σύμφωνα με την εταιρεία Slice Intelligence που καταγράφει διαδικτυακές πωλήσεις, ο τζίρος των 5 πρώτων ημερών πωλήσεων του νέου MacBook Pro, έφτασε το 82% του συνολικού τζίρου που η Apple έχει πραγματοποιήσει με το MacBook 12, από τον Απρίλιο του 2015 έως σήμερα. Επιπλέον, τα κέρδη του νέου μοντέλου είναι περισσότερα από κάθε άλλο φορητό υπολογιστή που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά κατά τη διάρκεια του έτους.

 

Ωστόσο στο μεσοδιάστημα, πολλοί εγκατέλειψαν την Apple περιμένοντας η εταιρία να αναβαθμίσει τη σειρά των μοντέλων Pro. Από αυτούς που αγόρασαν το 2014 έναν φορητό υπολογιστή της Apple, το 40% τον αντικατέστησε με υπολογιστή άλλης εταιρίας. Το νέο MacBook Pro είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του με αρχική τιμή τα 1.499 δολάρια. Το δυνατό χαρτί του νέου μοντέλου είναι το Touch Bar, μια OLED οθόνη αφής που αντικαθιστά τα πλήκτρα λειτουργίας.

 


Apple-to-PC-1.jpg

 


Για τα ακριβή έσοδα του νέου MacBook θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple, τον Ιανουάριο του 2017.

 

Link.png Site: https://intelligence.slice.com/apples-macbook-pro-launch/[/url]']Slice Intelligence