Η Apple δεν έχει επέμβει στον σχεδιασμό του MacBook Air από το ντεμπούτο του υπολογιστή –εκτός και αν λαμβάνεται υπόψη σας την αναβάθμιση του με οθόνη True Tone- ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Macrumors, αυτό ενδέχεται να αλλάξει σύντομα.

Σύμφωνα με μία καλά πληροφορημένη πηγή της ιστοσελίδας, το ανανεωμένο MacBook Air ενδέχεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα (ίσως στις 16 Μαρτίου). Για την ώρα δεν γνωρίζουμε τι καινούριο θα φέρει η ανανεωμένη έκδοση του MacBook Air ωστόσο το πιθανότερο είναι να διαθέτει διαφορετικό πληκτρολόγιο με τύπου «scissor» διακόπτες στα πλήκτρα, που είναι παρόμοιοι με εκείνους που χρησιμοποιούνταν στα πληκτρολόγια των υπολογιστών της Apple πριν η εταιρεία στοιχηματίσει –και χάσει- στον μηχανισμό «butterfly». Το νέο 16-ιντσών MacBook Pro διαθέτει πληκτρολόγιο που βασίζεται στην «scissor» τεχνολογία για παράδειγμα.

Αναμένεται επίσης να εξοπλίζεται με νεότερης τεχνολογίας επεξεργαστές –πιθανότατα 10ης γενιάς Intel Core χαμηλής κατανάλωσης καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα λεπτό φορητό υπολογιστή- ενώ περιμένουμε να προσφέρεται με επιλογές για περισσότερη μνήμη (RAM) και αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με το παρελθόν.

Σε κάθε περίπτωση, μην βασίσετε τις όποιες αγορές σας σε αυτή τη φήμη, καθώς μπορεί να διαψευστεί. Παρόλα αυτά, η Apple συνηθίζει να ανακοινώνει αναβαθμίσεις στο hardware της τα τελευταία πέντε χρόνια αυτή την περίοδο (Μάρτιο), και ενδεχομένως η πανδημία του κορωνοϊού να μην έχει επηρεάσει τα σχέδια της. Επιπλέον, ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo, που συνήθως «πέφτει» μέσα στις εκτιμήσεις του για μελλοντικά προϊόντα της Apple είχε δηλώσει ότι περιμένουμε νέα μοντέλα MacBook Air και MacBook Pro προς το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς.

Engadget

 

  • Like 1
  • Thanks 1