Με ένα λιτό, αλλά γεμάτο υπονοούμενα trailer, το Netflix έκανε γνωστό ότι η δημιουργία των Duff Brothers θα επιστρέψει για 4η φορά στη μικρή οθόνη.

Στο διάρκειας κάτω του λεπτού trailer βλέπουμε τον αριθμό «4» και τις λέξεις «Stranger Things» να κυκλώνονται από τις «ρίζες» του «upside down» κόσμου υποδεικνύοντας μία σημαντική αλλαγή στο σκηνικό, που επιβεβαιώνεται και από την έκφραση «we are not in Hawkins anymore». Αυτό σημαίνει ότι η δράση ενδέχεται να μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία, πέρα από το Hawkins και την πολιτεία της Indiana, πιθανόν στον κόσμο «upside down» ή αλλού (π.χ Ρωσία).

Για την 4η σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς θα επιστρέψουν και οι δημιουργοί της, «The Duff Brothers» μετά την συμφωνία πολυετούς διάρκειας που υπέγραψαν με το Netflix, και στην οποία συμπεριλαμβάνεται και μία ταινία.

Η σειρά Stranger Things εκτυλίσσεται στην δεκαετία του 1980, σε μία φανταστική αγροτική πόλη με την ονομασία Hawkins, στην πολιτεία της Indiana. Εκεί βρίσκεται και το Εθνικό εργαστήριο Hawkins στο οποίο υποτίθεται ότι πραγματοποιούνται επιστημονικές έρευνες για λογαριασμό του Υπουργείου Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά στην πραγματικότητα εκτελούνται πειράματα που σχετίζονται με το υπερφυσικό, συμπεριλαμβανομένων και πειραμάτων σε ανθρώπινα υποκείμενα. Σε κάποια φάση των πειραμάτων, οι επιστήμονες στο εργαστήριο «άνοιξαν» μία πύλη σε μία εναλλακτική διάσταση που ονόμασαν «upside down» που άρχισε να μολύνει την τοπική κοινωνία του Hawkins. Τότε είναι που ένα κορίτσι με ψυχοκινητικές δυνάμεις γνωρίζεται με τους κεντρικούς ήρωες της σειράς για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τα πλάσματα από τον κόσμο του «upside down» που έχουν αρχίσει να κάνουν πια αισθητή την παρουσία τους.

Η σειρά, αξίζει να αναφέρουμε, ότι αποτελεί φόρο τιμής στην δεκαετία του 1980 και στην ποπ κουλτούρα και η επιτυχία της είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία βιντεοπαιχνιδιών, merchandise κ.ά.  

SlashGear

  • Like 5