Το Dota: Dragon's Blood θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα 25 Μαρτίου

Μια νέα anime σειρά ετοιμάζει το Netflix, η οποία θα βασίζεται στο δημοφιλής Dota 2 της Valve. Η σειρά θα ονομάζεται Dota: Dragon's Blood, θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα γίνει διαθέσιμη 25 Μαρτίου. Για τους ενδιαφερόμενους, το πρώτο trailer είναι ήδη διαθέσιμο.

"Η επερχόμενη σειρά φαντασίας αφηγείται την ιστορία του Devion, ενός γνωστού Dragon Knight που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην εξάλειψη των scourge. Ύστερα από αναμετρήσεις με το πανίσχυρο eldwurm όπως και την πριγκίπισσα Mirana που βρίσκεται σε μια μυστική αποστολή, ο Davion εμπλέκεται σε γεγονότα πολύ μεγαλύτερα από όσα θα μπορούσε να φανταστεί."

Το animation της σειράς έχει αναλάβει το Studio MIR, που στο παρελθόν εργάστηκε πάνω στα The Legend of Korra και Voltron: Legendary Defender του Netflix.

Το Dota 2 δεν είναι το μοναδικό MOBA παιχνίδι που θα έχει τη δική του σειρά, καθώς η Riot Games ήδη εργάζεται στη δική της σειρά στον κόσμο του League of Legends που αποκαλεί Arcane. Η σειρά καθυστερήθηκε από την αρχική προγραμματισμένη κυκλοφορία το 2020 και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.