Με την Take-Two Interactive να έχει σχέδια για μεταφορά της σειράς σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό

Ιδιαίτερη μέρα για τους φίλους της σειράς παιχνιδιών BioShock, καθώς Netflix, 2K και Take-Two Interactive ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστούν για τη δημιουργία μιας live-action ταινίας. Δυστυχώς πέρα από τη σχετική ανακοίνωση, οι πληροφορίες είναι πολύ περιορισμένες.

Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, όπως και δεν υπάρχει ανακοίνωση του σκηνοθέτη και των ηθοποιών που θα αναλάβουν τους σχετικούς ρόλους. Στην ιστοσελίδα του Netflix, αναφέρεται πως πρόκειται για κινηματογραφική προσαρμογή της σειράς BioShock, που αφήνει πολλά ερωτήματα για την ιστορία και τοποθεσία, για παράδειγμα αν θα τοποθετηθεί στην υποθαλάσσια πόλη Rapture των BioShock 1 και 2 ή στην πόλη της Columbia του BioShock Infinite.

Στη σχετική ανακοίνωση μέσω Twitter, το Netflix πρόσθεσε εικόνα με τους εικονικούς χαρακτήρες Big Daddy και Little Sister, οπότε αναμένουμε να εμφανιστούν.

Η δε 2K ήδη εργάζεται στο επόμενο μέρος της σειράς BioShock, με την ανακοίνωση το 2019 να προσθέτουν πως η κυκλοφορία απέχει αρκετά χρόνια ακόμα. Δεδομένου πως η ανάπτυξη ενός νέου βιντεοπαιχνιδιού και μιας ταινίας έχουν ανακοινωθεί, φαίνεται πως 2K και Take-Two Interactive θέλουν να προσελκύσουν ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

Ο CEO της Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, είχε να πει τα παρακάτω:
"Το Netflix είναι ένας από τους καλύτερους και πιο προνοητικούς αφηγητές στον χώρο της ψυχαγωγίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς για τη σειρά BioShock, η οποία είναι αγαπητή από εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως. Το στούντιο Cloud Chamber της 2K βρίσκεται σε φάση ανάπτυξη στο επόμενο μέρος της σειράς και σε συνδυασμό με τη συνεργασία μας με το Netflix, είμαστε πολύ σίγουροι ότι το BioShock θα συνεχίσει να προσελκύει το κοινό όσο ποτέ άλλοτε."

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο σκηνοθέτης των Πειρατών της Καραϊβικής Gore Verbinski είχε αναλάβει τη μεταφορά του τίτλου στην μεγάλη οθόνη, κάτι που τελικά ακυρώθηκε.

  • Like 2
  • Thanks 2