Τον Tom Holland θα τον θυμάστε κατά πάσα πιθανότητα από την ταινία του J.A Bayona, The Impossible και από το Wolf Hall και είναι η επιλογή της Marvel για να υποδυθεί τον σούπερ ήρωα στις επερχόμενες ταινίες που ετοιμάζονται.

Οι Sony Pictures και Marvel είχαν πολλές αρχικά διαφωνίες για τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει για ακόμη μία φορά των άνθρωπο αράχνη, και είχαν κυκλοφορήσει φήμες για τους Timothee Chalamet, Asa Butterfield, Liam James και Nat Wolff αλλά τελικά συμφώνησαν στην περίπτωση του Tom Holland.

 

Ο τελευταίος θα κάνει την εμφάνιση του αρχικά στο Captain America: Civil War στις 6 Μαΐου του 2016, το οποίο έχει ένα εκπληκτικό καστ από ηθοποιούς που ισοφαρίζει –αν δεν ξεπερνάει- εκείνα των ταινιών Avengers, και αργότερα θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως πρωταγωνιστής στην επερχόμενη ταινία για τον Spider-Man που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Ιουλίου του 2017. Για την ώρα, το επερχόμενο φιλμ με τον Spider-Man δεν έχει τίτλο, αλλά γνωρίζουμε ότι η σκηνοθεσία και η παραγωγή βρίσκεται στα χέρια των Jon Watts και Kevin Feige αντίστοιχα.

 


 

Link.png Site: SuperHeroHype