Εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούν φήμες και αναφορές για την συνέχεια του Blade Runner των Ridley Scott και Denis Villeneuve και πρόσφατα ανακοινώθηκε η επίσημη ονομασία του sequel.

Το Blade Runner 2049 θα είναι η συνέχεια του γνωστού Sci-Fi φιλμ του 1982, στο οποίο θα δούμε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους τους Harrison Ford και Ryan Gosling. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου του 2017, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει για την ώρα καμία άλλη πληροφορία για την ταινία, πέρα από το ότι ο τίτλος υποδεικνύει ότι τα γεγονότα στην ταινία εξελίσσονται το 2049, τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα στην πρωτότυπη ταινία.

 

Η ταινία μάλιστα, θα είναι διαθέσιμη και σε VR, όπως έγινε γνωστό από το συνέδριο Oculus Connect 3. Την παραγωγή του φιλμ έχει αναλάβει ο Ridley Scott αλλά αυτή την φορά την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dennis Villeneuve (Prisoners, Sicario, Arrival).

 

Tην κινηματογράφηση έχει αναλάβει ο θρυλικός Roger Deakins ενώ την μουσική ο Jóhann Jóhannsson, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Dennis Villeneuve. Ο Harrison Ford θα επιστρέψει ως Rick Deckard ενώ τον Ryan Gosling θα πλαισιώσουν οι Robin Right, Jared Leto, Ana de Armas, Dave Bautista κ.ά.
https://twitter.com/bladerunner/status/784061207858782208

Link.png Site: engadget