Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέϊλερ για να μας συστήσει την Brie Larson ως Captain Marvel στην ομώνυμη ταινία. 

Η ταινία που πρωταγωνιστεί, θα προηγηθεί του τελευταίου κεφαλαίου του κινηματογραφικού έπους των Avengers, στο οποίο η Captain Marvel πρόκειται να παίξει καθοριστικό ρόλο στον πόλεμο ενάντια στον Thanos και στις στρατιές του.

Η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers (Brie Larson), μία πιλότο της πολεμικής αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που απέκτησε εξωγήινες υπερδυνάμεις όταν ο πλανήτης Γη βρέθηκε ανάμεσα στη διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών. Λαμβάνοντας χώρα στη δεκαετία του 1990, η ταινία Captain Marvel που σκηνοθέτησαν οι Anna Boden και Ryan Fleck είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα.

Το σενάριο της ταινίας έχουν επιμεληθεί οι Anna Boden, Liz Flahive, Ryan Fleck, Meg LeFauve, Carly Mensch, Nicole Perlman, Geneva Robertson-Dworet και Roy Thomas και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Brie Larson, Jude Law, Samuel L. Jackson, Annette Bening, Ben Mendelsohn και Djimon Hounsou.

Η ταινία θα βγει στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2019. Μαζί με το trailer, η Marvel έδωσε στην δημοσιότητα και το επίσημο poster.

1658280818_DnYNIhxWsAAhceP.jpglarge.jpg.0642b242fd23b44e9bbe284844e0b17a.jpg

  • Like 1
  • Confused 1