Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. Αυτή είναι η ονομασία της τελευταίας ταινίας για το σύμπαν του Star Wars και η αποκάλυψη έγινε την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων.

Αν και απομένουν στην πραγματικότητα κάποιες μέρες γυρισμάτων ακόμη, το καστ της ταινίας του J.J Abrams γιόρτασε το τέλος των γυρισμάτων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ο J.J Abrams μάλιστα τους έστειλε και μία υπογεγραμμένη αποχαιρετιστήρια επιστολή μαζί με ένα δώρο.

 

Δεν πήγαν πάντως όλα καλά στα γυρίσματα της ταινίας με αποκορύφωμα τη σημαντική καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα εξαιτίας ενός ατυχήματος που συνέβη στον Harrison Ford, όταν μια πόρτα από το σκηνικό του Millenium Falcon έπεσε στο πόδι του με αποτέλεσμα να σπάσει.

 

Η ταινία επίσης αντιμετώπισε προβλήματα με διαρροές που αφορούσαν στο σενάριο καθώς και φωτογραφίες (κάποιος είχε σηκώσει ένα drone μάλιστα πάνω την τοποθεσία των γυρισμάτων για να τραβήξει video). Όπως και να έχει, κανείς δεν γνωρίζει στην πραγματικότητα αν οι διαρροές για το σενάριο είναι αληθινές.

 

https://twitter.com/JamesDeanGB/status/510393331516715008/photo/1

 

Τα γεγονότα στην ταινία εξελίσσονται τρεις δεκαετίες μετά τα γεγονότα στο Return of the Jedi, και τους ρόλους ενσαρκώνουν οι ηθοποιοί από την πρώτη τριλογία, δηλαδή οι Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Kenny Baker (R2-D2), Peter Mayhew (Chewbacca) και Anthony Daniels (C-3PO), με κάποιες νέες προσθήκες όπως είναι η Lupita Nyong’o (που πρόσφατα κέρδισε το Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου στην ταινία 12 Years a Slave) και η Gwendoline Christie (γνωστή από το Game of Thrones). Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους ηθοποιούς Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega, Daisy Ridley, Andy Serkis, Domhnall Gleeson και τον κορυφαίο Max von Sydow.

 

 

Η ταινία Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, θα βγει στους κινηματογράφους στις 18 Δεκεμβρίου του 2015, σε παραγωγή Kathleen Kennedy και Bryan Burke. Όπως είναι κατανοητό, έχουμε πολλούς ακόμη μήνες post-production. Ας είναι τώρα που... Ξυπνάει η Δύναμη!

 

Link.png Site: Entertainment Weekly