Η animation ταινία της Pixar θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Ιουνίου 2022.

Η ιδέα του να επιστρέψει η Pixar στον κόσμο του Toy Story και να εστιάσει στους ανθρώπους που χρησιμοποιούσαν τότε τα «ζωντανά» παιχνίδια που όλοι αγαπήσαμε σαν παιδιά, ίσως να μην ακούγεται και η καλύτερη ιδέα. Παρ’ όλα αυτά, το νέο teaser trailer της ταινίας Lightyear από τον σκηνοθέτη Angus McClain, ίσως δείχνει πως βρήκαν τελικά τρόπο να επαναφέρουν το Toy Story ως ένα διαφορετικό πλέον concept.

Αν και όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1995 ο Buzz Lightyear ήταν απλώς ένα πολύ φανταχτερό παιχνίδι, η ταινία Lightyear αφηγείται την ιστορία ενός «ζωντανού» αστροναύτη του οποίου οι περιπέτειες στο διάστημα ενέπνευσαν τους «κατασκευαστές» του παιχνιδιού. Μέσα από το teaser trailer του Lightyear, μαθαίνουμε πως ο Buzz Lightyear (Chris Evans) απέκτησε αυτές τις πτυχές της προσωπικότητάς του και τι ήταν αυτό που έκανε τους «κατασκευαστές» παιχνιδιών να θέλουν να μετατρέψουν τον Buzz σε ένα συλλεκτικό παιχνίδι που γνωρίσαμε μέσα από το Toy Story.

Αν και οι εξωγήινοι με τα τρία μάτια του Toy Story δεν κάνουν την εμφάνισή τους, στο teaser βλέπουμε διάφορους αξιωματικούς του Star Command, μία ρομποτική γάτα με την οποία ο Buzz δείχνει να είναι φίλος αλλά και αρκετές υπέροχες λήψεις από το διάστημα όπου ταξιδεύει προς ένα κοντινό αστέρι. Η ταινία φαίνεται πως έχει τη δυνατότητα, τουλάχιστον οπτικά, να είναι εντυπωσιακή αλλά και ενδιαφέρουσα αφηγηματικά. Κάτι δηλαδή περισσότερο από το να δούμε το μεγάλο πηγούνι του Buzz.

  • Like 4