Κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάσκεψης με επενδυτές και αναλυτές για τα οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου, εκπρόσωπος της Disney αναφέρθηκε στην τιμή του «συνδρομητικού πακέτου» στο οποίο είχε αναφερθεί στην επίσημη παρουσίαση του Disney+, ο CEO της εταιρείας Bob Iger, και το οποίο θα συμπεριλαμβάνει τις υπηρεσίες Disney+, Hulu και ESPN+.

Η υπηρεσία Disney+ θα στοιχίζει $7,99 τον μήνα από μόνη της, ωστόσο η Disney πρόκειται να προσφέρει σε «πακέτο» την υπηρεσία Disney+ μαζί με την ad-supported συνδρομητική υπηρεσία Hulu και το ESPN+ έναντι $12,99. Η συνδρομή για κάθε υπηρεσία ξεχωριστά θα στοίχιζε $5 περισσότερα το μήνα (κοντά δηλαδή στο συνδρομητικό πακέτο του Netflix με περιεχόμενο σε ανάλυση 4K).

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι το Disney+ που πρόκειται να λανσαριστεί στις 12 Νοεμβρίου συμπεριλαμβάνει περιεχόμενο 4K HDR. Τα παραπάνω είναι βεβαίως καλά νέα για την Disney αλλά όχι και για το Netflix ή την Amazon, που είναι δύσκολο να ανταγωνιστούν την συνδυαστική προσφορά και το περιεχόμενο που θα προσφέρουν μαζί οι τρεις υπηρεσίες της Disney.

322.jpg.59fc1ace3374015073f497adee294c55.jpg

Engadget

 

  • Like 2