Οι φίλοι της σειράς Mandalorian καλό θα είναι να αποθηκεύσουν μία σημαντική ημερομηνία στα ημερολόγια τους: την 1η Μαρτίου του 2023. Τότε είναι που θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν της γνωστής σειράς «The Mandalorian» στη γνωστή υπηρεσία streaming, Disney+.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού της σειράς στο Twitter. Η Disney είχε προγραμματίσει την πρεμιέρα για τον Φεβρουάριο φέτος, ωστόσο για κάποιον λόγο θα υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση για την πρεμιέρα.

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέϊλερ για τη 3η σεζόν της δημοφιλούς σειράς κατά τη διάρκεια της φετινής D23 Expo, τον Σεπτέμβριο , δείχνοντας την επανασύνδεση των Grogu και Mando (Din Djarin). Αν θυμάστε, όσοι έχετε δει την προηγούμενη σεζόν, ο Grogu στο τέλος της 2ης σεζόν έφυγε μαζί με τον Luke Skywalker για να ολοκληρώσει την εκπαίδευση του στη Δύναμη στον Ναό των Jedi του τελευταίου. Στο τρέϊλερ επίσης βλέπουμε τις συνέπειες της αφαίρεσης του κράνους και της αποκάλυψης του προσώπου του Mando σε άλλους ανθρώπους, κάτι που απαγορεύεται για τα μέλη της θρησκευτικής σέχτας όπου ανήκει.

Μέχρι να κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν της σειράς Mandalorian θα έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από την πρεμιέρα της 2ης σεζόν. Στο ενδιάμεσο πάντως, είδαμε τους Grogu και Mando να εμφανίζονται στο The Book of Boba Fett, το spin-off της σειράς που έκανε πρεμιέρα πέρυσι ενώ ο πρώτος εμφανίστηκε και στη ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους Zen-Grogu and Dust Bunnies (μαζί με το Susuwatari από τις ταινίες My Neighbor Totoro (1988) και Spirited Away (2001) του Hayao Miyazaki) που σκηνοθέτησε ο Katsuya Kondo για λογαριασμών των Studio Ghibli και Lucasfilm.

 

  • Like 7