Έχουν περάσει πάνω από 12 χρόνια από τότε που έκανε ντεμπούτο στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία Tron: Legacy με την εμβληματική μουσική επένδυση των Daft Punk.

Όσοι επιθυμούσαν την επιστροφή της κλασικής σειράς επιστημονικής φαντασίας, τότε θα χαρούν ιδιαίτερα με τα νέα ότι τα γυρίσματα της 3ης ταινίας με τον τίτλο Tron: Ares (όπως θα ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα η ταινία) θα ξεκινήσουν αυτόν τον Αύγουστο.

Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχει ο Jared Leto ενώ σύμφωνα με το Deadline, ο Joachim Rønning (γνωστός από τις ταινίες Maleficent: Mistress of Evil και Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) βρίσκεται σε συζητήσεις για τη σκηνοθεσία με την παραγωγή.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα Variety, ο Jared Leto υπέγραψε για πρώτη φορά για να παίξει στην ταινία πριν από πέντε περίπου χρόνια (2017), ωστόσο η Disney είχε στα σκαριά την 3η ταινία της κλασικής πλέον σειράς επιστημονικής φαντασίας αρκετό καιρό πριν.

Ο σκηνοθέτης του Tron: Legacy, Joseph Kosinski (ο οποίος σκηνοθέτησε το Top Gun: Maverick) είπε σε μια συνέντευξη ότι έγραψε και σκηνοθέτησε ένα σίκουελ «που λαμβάνει χώρα στο Διαδίκτυο και είχε τις Yahoo και Google και όλες αυτές τις ιστοσελίδες» αλλά το πρότζεκτ δεν προχώρησε. Το 2015, λίγο πριν δώσει το πράσινο φως στον Joseph Kosinski, η Disney σταμάτησε κάθε συζήτηση για το πρότζεκτ καθώς επικεντρώθηκε σε μεγαλύτερα και πιο φιλόδοξα έργα από το σύμπαν της Marvel και το σύμπαν του Star Wars. Από ότι φαίνεται ωστόσο, το Tron: Ares αναμένεται να γίνει πραγματικότητα. Δυστυχώς, φαίνεται απίθανο οι Daft Punk να επιστρέψουν για τη μουσική επένδυση της ταινίας καθώς το εμβληματικό συγκρότημα ανακοίνωσε τη διάλυση του το 2021.

  • Like 2
  • Thanks 1