Η Disney δημοσιοποίησε το πρώτο επίσημο τρέϊλερ της νέας ταινίας Guardians of the Galaxy Vol. 3 και από ότι φαίνεται θα πρέπει να προετοιμαστούμε για μία… τρελή βόλτα στα αστέρια.

Στο τρέϊλερ βλέπουμε τη γνωστή ομάδα σούπερ ηρώων να επισκέπτεται έναν πλανήτη που μοιάζει πολύ με τη Γη, ο οποίος είναι γεμάτος με δίποδους εξωγήινους με κεφάλια που μοιάζουν εμπνευσμένα από το γήινο βασίλειο των… ζώων. Και εκεί, αρκούν λίγα δευτερόλεπτα από την άφιξη τους για να σπείρουν την… καταστροφή και τον πανικό. Στη συνέχεια του τρέϊλερ βλέπουμε τους Guardians of the Galaxy να φορούν τις διαστημικές στολές τους και να εξερευνούν ένα γιγαντιαίο σπειροειδές πράγμα που μοιάζει να είναι σαρκώδες.

Ο παρολίγον… cancelled και απολυμένος σκηνοθέτης για μία σειρά προσβλητικών tweets, James Gunn, έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και είναι επικεφαλής του νέου πρότζεκτ καθώς επαναπροσλήφθηκε από την Disney σε λιγότερο από έναν χρόνο.

Αυτή, αναμένεται να είναι και η τελευταία ταινία του James Gunn υπό τη σκέπη της Disney δεδομένου ότι πρόσφατα διορίστηκε ως συν-διευθύνοντας σύμβουλος της DC Studios για να αναλάβει να δώσει συνοχή και… νόημα στο κινηματογραφικό της σύμπαν. Στη νέα ταινία Guardians of the Galaxy Vol. 3 βλέπουμε πολλά γνωστά πρόσωπα από τις προηγούμενες ταινίες του franchise όπως είναι οι Chris Pratt (Peter Quill), Zoe Saldaña (Gamora), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula) και Pom Klementieff (Mantis) ενώ για ακόμη μία φορά χαρίζουν τις φωνές τους στους Groot και Rocket οι ηθοποιοί Vin Diesel και Bradley Cooper.

guardians-of-the-galaxy-vol-3-poster.webp

Μέχρι να έχετε τη δυνατότητα να δείτε την νέα ταινία Guardians of the Galaxy Vol. 3 στις 5 Μαΐου του 2023 μπορείτε να παρακολουθήσετε το The Guardians of the Galaxy Holiday Special στην υπηρεσία Disney+, το οποίο μοιάζει με… πρόλογο της επερχόμενης ταινίας των «Guardians».

  • Like 2