Η Marvel θα συνεργαστεί με την εταιρεία Dreamscape Media για να μετατρέψει έναν αριθμό από τα καλύτερα κλασικά βιβλία κόμικς της σε ακουστικά βιβλία (audiobooks).

Η δύο εταιρείες, όπως ανακοίνωσε η Dreamscape Media, έχουν υπογράψει συμφωνία για την κυκλοφορία –τουλάχιστον για αρχή- εικοσιπέντε ακουστικών βιβλίων, με περιπέτειες από την τεράστια βιβλιοθήκη της Marvel και με πρωταγωνιστές κλασικούς σούπερ ήρωες της όπως οι Hulk, Captain America, Spider-Man, Iron Man και τους X-Men μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Dreamscape Media, η ίδια θα παράγει, θα εκδώσει και θα διανέμει τα ακουστικά βιβλία για χάρη της Marvel. Η εταιρεία δυστυχώς δεν έκανε γνωστά τα βιβλία που θα «εκδοθούν» ωστόσο αποκάλυψε ορισμένους από τους επαγγελματίες που εργαστούν στο πρότζεκτ όπως τους Marv Wolfman, Tony Isabella, David Michelinie, και Peter David. Τα βιβλία, θα πωλούνται μέσω των υπηρεσιών των Audible, Amazon, Overdrive κ.ά.

Τόσο η Dreamscape Media όσο και η Marvel δεν αποκάλυψαν το κόστος των audiobooks ενώ δεν ξεκαθάρισαν και πόσο διάστημα απαιτείται για να διαθέσουν ολόκληρο τον κατάλογο των βιβλίων. Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, η διάθεση των audiobooks της Marvel θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

SlashGear