Η κλασική ταινία φαντασίας Willow, που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Ron Howard ενδέχεται να γίνει μίνι σειρά για την υπηρεσία streaming Disney+.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, ο Ron Howard είπε ότι ο Jon Kasdan, που συνεργάστηκε με τον Ron Howard ως σεναριογράφος στη ταινία Solo: A Star Wars Story βρίσκεται σε συζητήσεις με την Disney για το «reboot» της ταινίας με την μορφή μίνι σειράς στην υπηρεσία Disney+. Από ότι φαίνεται, οι Ron Howard και George Lucas μιλούσαν εδώ και αρκετό καιρό για το ενδεχόμενο της δημιουργίας μίας σειράς βασισμένη στην ταινία.

Όσον αφορά στην υπόθεση της ταινίας, όταν η κακιά μάγισσα βασίλισσα Bavmorda μαθαίνει για μία προφητεία που θέλει ένα μικρό κορίτσι με ένα ιδιαίτερο εκ γενετής σημάδι να βάζει τέλος στην εξουσία της, η κακιά μάγισσα φυλακίζει όλες τις έγκυες γυναίκες για να μην επιτρέψει την εκπλήρωση της προφητείας. Όμως όταν γεννιέται το ιδιαίτερο αυτό παιδί, η μητέρα ζητάει από την μαία να πάρει το παιδί και να το κρύψει σε ένα ασφαλές μέρος μακριά από το κάστρο Nockmaar. Η μητέρα εκτελείται, και η μαία κυνηγημένη βάζει το μωρό σε μία πρόχειρη σχεδία από χόρτα σε ένα ποτάμι, και λίγο μετά, σκοτώνεται. Η μάγισσα βασίλισσα Bavmorda, εξοργισμένη για την διαφυγή του μωρού, στέλνει την κόρη της Sorsha και τον στρατηγό Kael να βρουν το μωρό, το οποίο βρήκε ένας γεωργός στο χωριό των νάνων, Nelwyn. Ο Willow Ufgood θα αναλάβει να φροντίσει το παιδί, και λίγο μετά την καταστροφή του χωριού από τις δυνάμεις του Nockmaar παίρνει την πρωτοβουλία με την βοήθεια του μάγου του χωριού, High Aldwin, να επιστρέψει το μωρό στους Daikini (ανθρώπους). Στον δρόμο γνωρίζει τον πολεμιστή Madmartigan, που ενσαρκώνει ο γνωστός ηθοποιός Val Kilmer... 

Αν τελικά δοθεί το πράσινο φως, τότε η μίνι σειρά Willow θα είναι ένα από τα πολλά projects που προορίζονται για την υπηρεσία Disney+ όπως είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά Star Wars, διάφορες σειρές βασισμένες σε χαρακτήρες της Marvel, ένα spinoff του Monsters Inc. κ.ά.

Engadget

  • Like 1