Η δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us του HBO που βασίζεται στο ομώνυμο franchise των Naughty Dog και Sony Computer Entertainment εισέρχεται στη φάση της παραγωγής.

Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε περισσότερα για το πρότζεκτ και τους ηθοποιούς που έχουν επιλεγεί για τους βασικούς ρόλους του δεύτερου παιχνιδιού (στο οποίο θα βασιστεί η 2η σεζόν) συμπεριλαμβανομένου και ενός από τους πλέον κομβικούς χαρακτήρες, της Abby. Από τα πλέον αρμόδια χείλη λοιπόν μάθαμε, ότι η Kaitlyn Dever, η πρωταγωνίστρια των Booksmart και No One Will Save You πρόκειται να αναλάβει τον απαιτητικό ρόλο.

«Η διαδικασία του κάστινγκ για τη 2η σεζόν ήταν πανομοιότυπη με την πρώτη σεζόν: αναζητούμε ηθοποιούς παγκόσμιας κλάσης που μπορούν να ενσαρκώσουν την πεμπτουσία των χαρακτήρων του πρωτότυπου υλικού» δήλωσαν οι συνδημιουργοί της σειράς, Craig Mazin και Neil Druckmann στην ιστοσελίδα Variety. «Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από το ταλέντο και είμαστε ενθουσιασμένοι που μια καταξιωμένη ερμηνεύτρια όπως η Kaitlyn  (Dever) θα συντροφεύσει τον Pedro (Pascal), την Bella (Ramsay) και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μας».

Η Abby περιγράφεται ως «μια ικανότατη στρατιώτης της οποίας η ασπρόμαυρη εικόνα που έχει σχηματίσει για τον κόσμο αμφισβητείται καθώς αναζητά εκδίκηση για εκείνους που αγαπούσε». Όπως συνήθως συμβαίνει, οι η Kaitlyn Dever και Neil Druckmann έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Η ηθοποιός έπαιξε την Cassie, την κόρη του Nathan Drake, στον επίλογο του Uncharted 4, ενός τίτλου που ο Neil Druckmann είχε αναλάβει ρόλο συν-σκηνοθέτη. Η Kaytlin Dever εντάσσεται στο δυναμικό της τηλεοπτικής σειράς μετά την κατάκτηση οκτώ βραβείων Emmy (συμπεριλαμβανομένων και τιμητικών βραβείων για τους Storm Reid και Nick Offerman) και μάλιστα πριν την καθυστερημένη τελετή απονομής (που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή). Οι Pedro Pascal και Bella Ramsay είναι υποψήφιοι για τις ερμηνείες τους ενώ η τηλεοπτική σειρά είναι υποψήφια για το βραβείο στην κατηγορία Outstanding Drama Series. Συνολικά, η σειρά The Last of Us απέσπασε 24 υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Emmy, περισσότερες από κάθε άλλη σειρά πέρα από το Succession.

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1