Γνωρίζουμε ότι το Deadpool 3 θα φέρει πίσω τον Hugh Jackman ως Wolverine, αλλά τελικά θα υπάρχει (τουλάχιστον) μια ανατροπή

Το Deadpool 3, η πολυαναμενόμενη συνέχεια της κωμωδίας υπερηρώων, δεν θα σηματοδοτήσει μόνο το ντεμπούτο του Deadpool και των συμμάχων του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, αλλά και την επιστροφή του Hugh Jackman ως Wolverine. Ωστόσο, οι fans δεν θα πρέπει να περιμένουν να δουν την ίδια σκληρή εκδοχή του μεταλλαγμένου με τα νύχια που γνωρίζουν από τις προηγούμενες ταινίες X-Men. Αντιθέτως, το Deadpool 3 θα παρουσιάσει μια νέα εκδοχή του Wolverine που είναι εμπνευσμένη από τη σειρά κινουμένων σχεδίων X-Men της δεκαετίας του '90, με το εμβληματικό μπλε και κίτρινο κοστούμι του.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Ryan Reynolds, ο οποίος υποδύεται τον Deadpool, σε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram. Η φωτογραφία δείχνει τον ίδιο και τον Jackman ντυμένους ως Deadpool και Wolverine στα γυρίσματα του Deadpool 3. Ο Reynolds και ο Jackman έχουν αφήσει να εννοηθεί πως το Deadpool 3 θα περιλαμβάνει νεότερες εκδοχές των χαρακτήρων τους που θα ταιριάζουν στο MCU, το οποίο ενσωματώνει σταδιακά στοιχεία από τους χαρακτήρες της Marvel που η Disney αγόρασε από τη Fox το 2017.

Ένα από αυτά τα στοιχεία είναι η Jennifer Garner, η οποία θα επαναλάβει τον ρόλο της ως Elektra Natchios, την Ελληνίδα δολοφόνο και ερωτικό ενδιαφέρον του Daredevil. Η Garner υποδύθηκε την Elektra στην ταινία Daredevil του 2003 και στο spin-off της Elektra του 2005, τα οποία ήταν και τα δύο αποτυχημένα και σε εμπορικό επίπεδο αλλά και από το σύνολο των κριτικών. Ωστόσο, το Deadpool 3 θα της δώσει στην Elektra άλλη μια ευκαιρία να εξιλεωθεί και να ενταχθεί στο MCU, όπου ο Daredevil έχει ήδη επανέλθει στη σειρά του Netflix καθώς και στην πρόσφατη ταινία Spider-Man: No Way Home.

Το Deadpool 3 θα αποτίσει επίσης φόρο τιμής στη σειρά κινουμένων σχεδίων X-Men της δεκαετίας του '90, η οποία ήταν μια δημοφιλής και επιδραστική προσαρμογή των κόμικς που εισήγαγε πολλούς θαυμαστές στον κόσμο των μεταλλαγμένων. Το τραγούδι της σειράς εμφανίστηκε πρόσφατα στη σειρά Ms. Marvel της Disney Plus και ο Charles Xavier του Patrick Stewart έκανε μια εμφάνιση στο Doctor Strange στο Multiverse of Madness. Αυτές οι κινήσεις των Marvel Studios υποδηλώνουν ότι οι μεταλλαγμένοι είναι καθ' οδόν για να ενταχθούν στο MCU και το Deadpool 3 μπορεί να είναι ο καταλύτης για αυτό.

Δεν είναι σαφές ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να επιστρέψουν στο Deadpool 3 από τις ταινίες της Fox, οι οποίες εκτείνονται σε δύο δεκαετίες και πολλαπλές χρονικές γραμμές. Οι ταινίες των Fantastic Four είναι μια πιθανότητα, καθώς και άλλοι χαρακτήρες των X-Men, όπως η Storm, ο Cyclops, η Jean Grey, ο Magneto και η Mystique. Το Deadpool 3 θα μπορούσε επίσης να διακωμωδήσει μερικές από τις ασυνέπειες και τις διαμάχες που ταλαιπώρησαν τις ταινίες της Fox, όπως διάφορα λάθη σε σίκουελ, τα recasting, τις αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα και τις δημιουργικές διαφορές.

Το Deadpool 3 φαίνεται να αξιοποιεί τη νοσταλγία των fan της δεκαετίας του '90 που μεγάλωσαν βλέποντας τη σειρά κινουμένων σχεδίων X-Men και διαβάζοντας τα κόμικς. Η Disney χρησιμοποιεί αυτή τη στρατηγική για να προσελκύσει τους οπαδούς που περίμεναν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες να ενταχθούν στο MCU και να αλληλεπιδράσουν με άλλους ήρωες όπως ο Spider-Man, ο Iron Man, ο Captain America, ο Thor και η Black Widow. Το Deadpool 3 υπόσχεται να είναι μια ξεκαρδιστική βόλτα που θα ταρακουνήσει το MCU με απροσδόκητους τρόπους.
 

  • Like 6