Το Across the Spider-Verse αρχικά προοριζόταν για κυκλοφορία τον φετινό Οκτώβριο

Την καθυστέρηση για την κυκλφοορία του sequel του Spider-Man: Into the Spider-Verse επιβεβαίωσε ο επίσημος Twitter λογαριασμός των ταινιών, ανακοινώνοντας πως το Spider-Man: Across the Spider-Verse μεταφέρθηκε για κυκλοφορία στις 2 Ιουνίου του 2023. Αρχικά η κυκλοφορία είχε προγραμματιστεί για 8 Απριλίου 2022, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε για τον Οκτώβριο.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρος ο λόγος που προκάλεσε τη νεότερη καθυστέρηση, αλλά ο συγγραφέας και παραγωγός της ταινίας, Christopher Miller κάνοντας ένα tweet, ανέφερε πως τώρα η ομάδα θα έχει περισσότερο χρόνο για να εργαστεί στη ταινία και να την κάνει ακόμη καλύτερη.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse είναι το πρώτο από δύο νέα sequel που ετοιμάζει η Sony για την animated σειρά Spider-Man ταινιών, με το δεύτερο μέρος να είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 29/3/2024. Επιπλέον το spin-off της σειράς ταινιών Madame Web είναι προγραμματισμένο για 7 Ιουλίου 2023.

Τα animated sequels έρχονται να ακολουθήσουν την μεγάλη επιτυχία του Spider-Man: No Way Home, που ήταν η ταινία με τα περισσότερα έσοδα το περασμένο έτος.