Τα έσοδα της ταινίας Spider-Man: No Way Home για το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της στους κινηματογράφους ξεπέρασαν τα $600 εκατομμύρια, σημειώνοντας ρεκόρ «πανδημικού box-office».

Η νέα ταινία των Sony Pictures Entertainment και Marvel Studios έκλεισε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με έσοδα άνω των $260 εκατομμυρίων στις Ηνωμένες Πολιτείες και άνω των $340 εκατομμυρίων στις κινηματογραφικές αίθουσες 60 άλλων αγορών, κάνοντας ουσιαστικά το δεύτερο καλύτερο «άνοιγμα» όλων των εποχών μετά από εκείνο της κινηματογραφικής ταινίας, επίσης της Marvel Studios, Avengers: Endgame. Το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της, Η Τελευταία Πράξη των Εκδικητών έκανε «άνοιγμα» $357 εκατομμυρίων, το οποίο αποτελεί και ρεκόρ όλων των εποχών.

Το Spider-Man: No Way Home διέλυσε την πιο πρόσφατη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, Shang-Chi and the Legend of the Tend Rings, που έκανε πρεμιέρα πριν από περίπου τρεις μήνες, φέροντας στα ταμεία της μητρικής εταιρείας Walt Disney Studios περίπου $264 εκατομμύρια. Όσα δηλαδή ήταν τα συνολικά έσοδα της ταινίας «Shang-Chi» ήταν και τα έσοδα της νέας ταινίας «Spider-Man» το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Pictures, Tom Rothman δήλωσε: «Τα ιστορικά αποτελέσματα του «Spider-Man: No Way Home» αυτό το Σαββατοκύριακο, από όλο τον κόσμο, και παρά τις πολλές προκλήσεις, επιβεβαιώνουν τον απαράμιλλο πολιτιστικό αντίκτυπο που μπορούν να έχουν οι ταινίες που προβάλλονται αποκλειστικά στους κινηματογράφους, όταν δημιουργούνται και προωθούνται με όραμα και αποφασιστικότητα. Όλοι εμείς στη Sony Pictures είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες για το υπέροχο ταλέντο, τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα, που παρήγαγε μια τέτοια ταινία ορόσημο».

Ο πρωταγωνιστής του Spider-Man, Tom Holland έγραψε: "Εσείς το καταφέρατε. Η αγάπη και η υποστήριξή σας σημαίνει τα πάντα για μένα. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ και αν δεν έχετε δει το Spider-Man: No Way Home... καλά Χριστούγεννα και ξέρετε τι να κάνετε».