Αν και βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε λίγο περισσότερο από 2 μήνες, εντούτοις μόλις σήμερα η Marvel εδέησε να κυκλοφορήσει το πρώτο trailer του Thor: Love and Thunder.

Μετά και από τις αντιδράσεις του κοινού το οποίο ζήταγε επίμονα μια πρώτη ματιά στην ταινία, η Marvel μας δείχνει τι περίπου πρέπει να περιμένουμε στις 8 Ιουλίου όταν και η ταινία θα κυκλοφορήσει. Σε αυτή κεντρικό ρόλο εκτός από τον Chris Hemsworth, αναμένεται να έχει η Jane Foster, το «ερωτικό ενδιαφέρον» του Thor από τις δύο πρώτες ταινίες, η απουσία της οποίας ήταν αισθητή από τις υπόλοιπες παρουσίες του Thor στο σύμπαν της Marvel. 

Με τη Natalie Portman σε έναν από τους κεντρικούς ρόλους ως Lady Thor, το trailer δείχνει να είναι κάτι αρκετά διαφορετικό απ' ότι περιμέναμε, υπό τους ήχους των Guns N' Roses και του Sweet Child of Mine. Στη Comic-Con του San Diego το 2019, ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige παρουσίασε για πρώτη φορά την 4η Φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος που έχει δημιουργήσει, παρουσιάζοντας με κάθε επισημότητα την επιστροφή της Portman στο franchise. Πέρσι μάθαμε ότι τον κεντρικό «κακό» στην ταινία θα υποδυθεί ο Christian Bale, ο οποίος δεν εμφανίζεται (πιθανότατα) στο πρώτο trailer.

Όταν είδαμε τελευταία φορά τον Θεό του Κεραυνού στο Avengers: Endgame, είχε αφήσει το New Asgard στα ικανά χέρια της Valkyrie ξεκινώντας για νέες περιπέτειες με τους Guardians of the Galaxy.  Όπως βλέπουμε, η ταινία ξεκινά απ' αυτό το σημείο, πηγαίνοντας σε μέρη δεν περιμέναμε ποτέ. 

Ένα ακόμη στοιχείο που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας είναι ότι με το Thor: Love and Thunder είναι η πρώτη φορά που υπερήρωας των Marvel Studios αποκτά 4η ταινία. Οι Avengers αν και αφορούν πολλαπλούς χαρακτήρες έχουν φτάσει τις τέσσερις ταινίες, όμως ο Iron Man και ο Captain America σταμάτησαν στις τρεις.

Το Thor: Love and Thunder αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου 2022 σε σκηνοθεσία και πάλι του Taika Waititi που έχει αναλάβει και το σενάριο.

  • Like 5
  • Thanks 1