Η δεύτερη σεζόν του Squid Game αναμένεται μέσα στο 2024, μαζί με νέες σειρές όπως το Avatar: The Last Airbender και ένα anime τοποθετημένο στον κόσμο του Terminator

Το ξεκίνημα του 2024 ήταν σχετικά υποτονικό για το Netflix, σε ό,τι αφορά την τηλεόραση, όμως η εταιρία ετοιμάζεται να προβάλει μια σειρά από δυνατά χαρτιά. Ήδη ανακοίνωσε το τηλεοπτικό της προγράμμα για το 2024 -παράλληλα με τις αντίστοιχες προτάσεις για τον κινητογράφο και τα βιντεοπαιχνίδια- και παρότι απουσίαζουν οι μεγάλες εκπλήξεις και οι πολλές νέες αφίξεις, υπάρχουν διάφορες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Εκτός από σειρές όπως το Avatar: The Last Airbender και 3 Body Problem, που ξεκινούν σύντομα, φέτος θα έχουμε την επιστροφή μερικών από τις πλέον πετυχημένες σειρές του Netflix, ανάμεσά τους τα Arcane, Squid Game και Bridgerton, τα οποία θα πλαισιώνονται από αρκετές σειρές reality. Φέτος αναμένεται επίσης να δούμε το anime που τοποθετείται στον κόσμο του Terminator, ενώ το Girls5eva περνά από το Peacock στο Netflix για την τρίτη σεζόν του, που θα αρχίσει να προβάλλεται το Μάρτιο.

Φυσικά, όλα αυτά δεν είναι παρά οι σειρές που ανακοινώθηκαν σε πρώτο στάδιο από το Netflix, καθώς θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξουν και ορισμένες εκπλήξεις στην πορεία της χρονιάς. Ακολουθεί ένα σύντομο βίντεο, με τον πλήρη κατάλογο των σειρών και ταινιών που ανακοινώθηκαν, ώστε να μπορέσετε να προγραμματίσετε κατάλληλα το χρόνο σας.

 

  • Like 1