Το Netflix ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ξεκίνησε την παραγωγή μίας νέας «animated series» που βασίζεται στο εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι καρτών Magic: The Gathering.

Το Netflix ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία Wizards of the Coast (ανήκει πια στην εταιρεία Hasbro) για την μεταφορά του παιχνιδιού συλλεκτικών καρτών στην μικρή οθόνη, και οι Anthony και Joe Russo, που σκηνοθέτησαν τις εξαιρετικά επιτυχημένες ταινίες της Marvel Studios, Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame υπογράφουν την εκτέλεση παραγωγής ενώ οι Henry Gilroy και Jose Molina αναλαμβάνουν το σενάριο. Την παραγωγή της σειράς κινουμένων σχεδίων θα επιβλέπει το στούντιο Octopie.

«Ο στόχος μας δεν είναι μόνο να αφηγηθούμε μία συναρπαστική ιστορία εκμεταλλευόμενοι τον πλούτο του Magic: The Gathering, αλλά επίσης να ωθήσουμε το μέσο και την αντίληψη της αφήγησης μέσα από το κινούμενο σχέδιο» δήλωσε ο CEO της εταιρείας Octopie, Isaac Krauss. «Η σειρά θα ενώσει είδη, όπως θρίλερ αγωνίας, τρόμου και δράματος, με βαθιά αναπτυγμένους χαρακτήρες που σπάνια συναντούμε στα κινούμενα σχέδια» συμπλήρωσε.

Η 20th Century Fox επιχείρησε παλαιότερα να μεταφέρει το Magic: The Gathering στον κινηματογράφο και ένας από τους συγγραφείς του Game of Thrones, ο Bryan Cogman είχε αναλάβει το σενάριο.

TechCrunch

  • Like 4