Τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν του The Witcher του Netflix ολοκληρώθηκαν, και σύντομα υποθέτουμε θα δούμε το πρώτο τρέιλερ της σειράς.

Ο Henry Cavill, που έχει τον ρόλο του Geralt of Rivia, χαρακτήρισε την περίοδο των γυρισμάτων ως ένα «εκπληκτικό ταξίδι» και ευχαρίστησε τους ηθοποιούς και τους άλλους συντελεστές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την σειρά.

Ένα από τα πράγματα που αξίζει να σταθούμε είναι η αναφορά του Henry Cavill στην «Season 1» της σειράς The Witcher, οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε και άλλη σεζόν που θα βασίζεται στις νουβέλες του Πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να υπονόησε μέσω του Twitter και η Lauren Schmidt Hissrich που έχει αναλάβει το σενάριο.

Οι πρώτες μικρές ιστορίες φαντασίας “Witcher” δημοσιεύτηκαν στο Πολωνικό περιοδικό επιστημονικής φαντασίας Fantastyka στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Η συλλογή από μικρές ιστορίες “The Last Wish” εκδόθηκε το 1993 ενώ το πιο πρόσφατο βιβλίο, “Season of Storms” εκδόθηκε το 2013.

Η σειρά The Witcher είναι σήμερα ένα εξαιρετικά δημοφιλές και επιτυχημένο franchise στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών. Λογικά, περισσότερα για τη νέα σειρά του Netflix στην οποία πρωταγωνιστούν οι Henry Cavill, Freya Allan, Joey Batey, Millie Brady και Lars Mikkelsen θα μάθουμε από την έκθεση E3 τον Ιούνιο.

Gamesradar

  • Like 4