Το Netflix βρίσκεται πίσω από μια σειρά παραγωγών που αφορούν το γνωστό βιντεοπαιχνίδι “Gears of War”, όπως ανακοίνωσε η δημοφιλής υπηρεσία video streaming.

 Η αρχή θα γίνει με μια live action ταινία μεγάλου μήκους, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες. Και αυτό δεν είναι όλο αφού το Netflix αναφέρει ότι μετά τις δύο αυτές παραγωγές, «υπάρχει η "πιθανότητα να ακολουθήσουν κι άλλες ιστορίες» χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες. 

Μαθαίνουμε ακόμα ότι το Netflix θα συνεργαστεί με την “The Coalition”, ένα από τα στούντιο των Xbox Games Studio με έδρα το Βανκούβερ που διαχειρίζεται το Gears of War, για να φέρει το γνωστό τίτλο στην υπηρεσία streaming και σε εκατομμύρια φίλους του franchise. Για την ώρα πάντως δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσουν οι δύο αυτές παραγωγές.

Η ανακοίνωση έρχεται στην 16η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού Gears of War, το οποίο κυκλοφόρησε το 2006 στο Xbox 360. Έκτοτε, η σειρά έχει σημειώσει πολλές πωλήσεις (άνω των 40 εκατομμυριών), πολλές συνέχειες (η τελευταία είναι το Gears 5 του 2019) και μια σειρά από spinoffs, συμπεριλαμβανομένου ενός σε συνεργασία με τα Funko Pops.

Το Gears of War είναι το τελευταίο franchise βιντεοπαιχνιδιών που έρχεται στο Netflix, και έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επιτυχιών όπως το Cyberpunk 2077 anime και τη σειρά κινουμένων σχεδιών Arcane του League of Legends. Η video streaming υπηρεσία εργάζεται ακόμα σε μια σειρά από άλλες προσαρμογές βιντεοπαιχνιδιών για τους τηλεοπτικούς δέκτες, συμπεριλαμβανομένης μιας live-action ταινίας BioShock, της τηλεοπτικής σειράς Horizon Zero Dawn και μιας live-action σειράς Assassin's Creed.
 

  • Like 1