Το πρόσφατο -και από ότι φαίνεται τελευταίο- trailer της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς σκληρής επιστημονικής φαντασίας 3 Body Problem δεν αποκαλύπτει ακριβώς με τι είδους απειλή πρόκειται να έρθει σύντομα αντιμέτωπη η ανθρωπότητα.

Παρόλα αυτά, είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι όσα από τα λαμπρότερα μυαλά της Γης έχουν απομείνει, θα κληθούν να λάβουν μέρος σε μία πολεμική σύγκρουση που ενδέχεται να μην καταφέρουν να αποτρέψουν.

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Netflix βασίζεται στο πρώτο βιβλίο από την τριλογία επιστημονικής φαντασίας του Κινέζου συγγραφέα Liu Cixin. Την παραγωγή για την πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη μεταφορά των βιβλίων στη μικρή οθόνη έχουν αναλάβει οι David Benioff και D.B. Weiss (γνωστοί κυρίως από την πολυβραβευμένη και δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του HBO, Game of Thrones) μαζί με τον σεναριογράφο Alexander Woo (The Terror: Infamy, True Blood) σε ρόλο co-showrunner. Το Three-Body Problem όπως αναφέραμε είναι το πρώτο μυθιστόρημα της τριλογίας Remembrance of Earth's Past το οποίο χρονικά ακολουθούν τα μυθιστορήματα The Dark Forest και Death’s End.

Η υπόθεση, σύμφωνα με το Netflix, έχει ως εξής: «Κίνα, δεκαετία του 1960. Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι μια ομάδα λαμπρών επιστημόνων του σήμερα. Καθώς οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, πέντε πρώην συνάδελφοι συναντιούνται ξανά για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας.»

Στη σειρά 3 Body Problem του Netflix πρωταγωνιστούν ο Benedict Wong, η Eiza González και αρκετοί ηθοποιοί που είχαμε δει στο Game of Thrones, όπως οι Jonathan Pryce και John Bradley. Η νέα τηλεοπτική σειρά σκληρής επιστημονικής φαντασίας του Netflix θα μεταδοθεί στις 21 Μαρτίου. 

  • Like 7
  • Haha 1