Μπορεί το Spotify να αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες streaming μουσικής, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε σταματά να πειραματίζεται.

Με βάση αναφορές χρηστών στο Twitter, το Spotify φαίνεται να δοκιμάζει έναν διαφορετικό τρόπο εμφάνισης νέων τραγουδιών από καλλιτέχνες ή συγκροτήματα που οι χρήστες έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να ακολουθούν.

Η σχετική ενότητα ονομάζεται What's New και αποτελεί ξεχωριστή επιλογή και όχι λίστα στην εφαρμογή με βάση και τα πρώτα screenshots που διέρρευσαν. Μόλις ο χρήστης το επιλέξει, μπορεί να δει υπό μορφή feed, τυχόν νέα τραγούδια και άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει οι αγαπημένοι του καλλιτέχνες, με χρονολογική σειρά. Παρόμοια λειτουργία ίσχυε μέχρι σήμερα μέσω της λίστας Release Radar όμως σ' αυτή περιλαμβάνονται και τραγούδια άσχετα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Με δηλώσεις του, στέλεχος του Spotify δήλωσε ότι η υπηρεσία «ψάχνει συνεχώς νέους τρόπους να φέρει πιο κοντά τους καλλιτέχνες με τους θαυμαστές τους», με τη νέα δυνατότητα και τις δοκιμές που γίνονται, να έχουν αυτό ακριβώς ως στόχο. Αν όλα πάνε κατά τη δοκιμαστική περίοδο, θα πρέπει να περιμένουμε την ευρεία διάθεση της λειτουργίας ίσως και μέσα στη χρονιά.

Engadget

  • Like 1