Σύμφωνα με νέα στοιχεία από την CD Projekt Red (CDPR), την εταιρεία ανάπτυξης των παιχνιδιών Witcher, η σειρά έχει πουλήσει περισσότερα από 75 εκατομμύρια αντίτυπα, με το The Witcher 3: Wild Hunt να αντιπροσωπεύει τουλάχιστον τα 50 εκατομμύρια από αυτές τις πωλήσεις.

Η επίδοση αυτή φέρνει το The Witcher 3 σε στενό ανταγωνισμό με άλλα παιχνίδια με τις υψηλότερες πωλήσεις, όπως το Mario Kart 8 Deluxe και το Red Dead Redemption 2, τα οποία έχουν πουλήσει και τα δύο περισσότερα από 53 εκατομμύρια αντίτυπα.

Η επιτυχία του The Witcher franchise θα συνεχιστεί, με την CDPR να κυκλοφορεί ένα next-gen update για το The Witcher 3 τον Δεκέμβριο ενώ πολλά άλλα παιχνίδια Witcher βρίσκονται σε εξέλιξη. Αυτά περιλαμβάνουν μια επανέκδοση του πρώτου παιχνιδιού Witcher, μια νέα τριλογία Witcher και ένα spinoff με την κωδική ονομασία "Project Sirius". Ας ελπίσουμε μόνο ότι αυτοί οι νέοι τίτλοι θα έχουν καλύτερη πορεία κατά την κυκλοφορία από το Cyberpunk 2077, αν και η CDPR έχει διορθώσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα του παιχνιδιού, κυκλοφορώντας ένα next-gen patch για αυτό τον Φεβρουάριο του 2022. 

Πολύ σύντομα θα ακούσουμε πολλά περισσότερα για το Cyberpunk 2077: Το Phantom Liberty, το επερχόμενο μεγάλο expansion του παιχνιδιού με πρωταγωνιστή τον Idris Elba θα αποτελέσει ένα από τα μεγάλα ονόματα του Summer Game Fest όπως ανακοίνωσε η CDPR αυτή την εβδομάδα.

Το Netflix ποντάρει επίσης πολλά στο franchise του The Witcher, ανανεώνοντας την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά για πέμπτη σεζόν, παρόλο που η τρίτη σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να προβάλλεται. Η τρίτη σεζόν θα είναι η τελευταία με τον Henry Cavill στον ρόλο του Geralt, με τον Liam Hemsworth να αναλαμβάνει το ρόλο από την τέταρτη σεζόν.

  • Like 7