Τα Pandemic Studios, βραβευμένος δημιουργός πολλών υπερπαραγωγών, ανακοίνωσαν ότι αναπτύσσουν το The Lord of the Rings: Conquest, για τα Xbox 360, PlayStation3, PC και Nintendo DS.

 

Σε μια συνεργασία με τη New Line Cinema, το The Lord of the Rings: Conquest αποτελεί ένα πακέτο δράσης από την ίδια ομάδα της Pandemic Studios, που δημιούργησε τις εμπορικές επιτυχίες Star Wars Battlefront και Star Wars Battlefront II. Στημένο στον φανταστικό κόσμο που δημιούργησε ο J.R.R. Tolkien, οι παίκτες θα μπορούν πλέον να παίρνουν μέρος στις επικές μάχες με όποιον τρόπο επιθυμούν. Εκτός από τις ηρωικές δυνάμεις του Καλού, για πρώτη φορά σε τίτλο δράσης του The Lord of the Rings, οι παίκτες θα μπορούν να κατακτήσουν τη Μέση-Γη ελέγχοντας τις λεγεώνες του μάγου Sauron, συμπεριλαμβανομένου Cave-trolls, Oliphaunts, Balrog ακόμα και τον ίδιο τον Sauron. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως το φθινόπωρο του 2008.

 

Τα πρώτα videos και το trailer του The Lord of the Rings: Conquest θα εμφανιστούν παγκοσμίως αποκλειστικά στο Spike TVʼs GameTrailers TV με τον Geoff Keighley, την Παρασκευή 20 Ιουνίου. Αυτή η ανακοίνωση αποκαλύπτει την τρίτη υπερπαραγωγή που έχει υπό κατασκευή του το Pandemic Studios, μαζί με τα πολυαναμενόμενα Mercenaries 2: World in Flames και Saboteur, για τα Xbox 360, PlayStation3 και PC.

 

Source.png Πηγή: cosmo.gr