H έκθεση CES δεν είναι και η καταλληλότερη για κάποια ανακοίνωση που να αφορά video game, ωστόσο στην παρουσίαση της Nvidia έκανε ντεμπούτο το trailer του Mass Effect: Andromeda μαζί με δύο λεπτά από gameplay.

Εκεί επίσης έγινε γνωστή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολύ-αναμενόμενου τίτλου με τις εταιρείες BioWare και Electronic Arts να αποκαλύπτουν ότι το Mass Effect: Andromeda θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 23 Μαρτίου για την Ευρωπαϊκή ήπειρο (δύο μέρες νωρίτερα θα κυκλοφορήσει στη Β. Αμερική).

 

Στο trailer είδαμε τον νέο ήρωα Ryder να μάχεται ενάντια σε τέρατα εκμεταλλευόμενος ορισμένες νέες ικανότητες. Επίσης στο trailer γίνεται επίδειξη του νέου συστήματος μάχης καθώς και του τρόπου που οι gamers μπορούν να παραμετροποιήσουν τις ικανότητες τους με την εναλλαγή ανάμεσα σε classes κατά τη διάρκεια της μάχης, χρησιμοποιώντας τα όπλα και τις ικανότητες που είναι καλύτερες ενάντια σε συγκεκριμένους εχθρούς.

 

Μαζί με τα παραπάνω διατέθηκαν και αρκετά screenshots, συμπεριλαμβανομένων εικόνων που δείχνουν το Tempest, το νέο διαστημικό σκάφος κ.ά. Να αναφέρουμε ότι στο τέταρτο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών, Mass Effect: Andromeda τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα 600 χρόνια μετά από εκείνα στην original τριλογία.

 

 

Link.png Site: SlashGear