Τώρα που τα πρωταθλήματα πλησιάζουν στο τέλος τους, η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα στρέφει το βλέμμα της προς τα γήπεδα της Ρωσίας όπου και θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι επίσης και φανατικοί gamers θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το Μουντιάλ εις διπλούν αφού η EA αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν το 2018 FIFA World Cup Russia με τη μορφή ενός δωρεάν expansion pack για το FIFA 18, και δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ξεχωριστή έκδοση ειδικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως είχε κάνει παλαιότερα.

Το 2014, η ΕΑ είχε ανακοινώσει ξεχωριστή έκδοση του παιχνιδιού για τα Xbox 360 και PlayStation 3 καθώς και το expansion Ultimate Team για τα PS4 και Xbox One.

Το expansion περιλαμβάνονται οι 32 Εθνικές ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Μουντιάλ, με όλους τους παίκτες –οι περισσότεροι γνωστοί από το FIFA 18- τις εμφανίσεις και τα εθνόσημα ενώ επιπλέον υπάρχουν και τα δώδεκα νέα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ρωσίας, η νέα μπάλα, το τρόπαιο βεβαίως του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς και πρόσθετα “cinematics”. Η EA επίσης πρόκειται να αναβαθμίσει το «φτιάξε την ομάδα των ονείρων σου» mode ή αλλιώς Ultimate Team mode για το Παγκόσμιο Κύπελλο επίσης προσφέροντας «revised chemistry system” ενώ θα είναι διαθέσιμοι και ορισμένοι παίκτες-σύμβολα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα όπως οι Pele, Maradona κ.ά.

Η δωρεάν αναβάθμιση θα διατεθεί στις 29 Μαΐου για τις κονσόλες PlayStation 4, Xbox One, PC και Nintendo Switch. Επίσης ένα limited-time World Cup mode πρόκειται να κυκλοφορήσει και για το smartphone-friendly FIFA Mobile app στις 6 Ιουνίου.

Engadget

  • Like 1