Πέντε χρόνια μετά την έλευση του EA Access στο Xbox One, η συνδρομητική υπηρεσία της EA «προσγειώνεται» και στο PlayStation μετά την άρση των περιορισμών από τη Sony.

Η υπηρεσία που πολλοί την ονομάζουν -το Netflix του gaming-, περιέχει μερικά από τα κορυφαία παιχνίδια της EΑ, με τους συνδρομητές να έχουν πρόσβαση καθόλη τη διάρκεια της συνδρομής τους χωρίς περιορισμούς. Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής είναι €3,99 ενώ αρκετά πιο συμφέρουσα θεωρείται η ετήσια συνδρομή στα €24,99. Μερικά από αυτά τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα προς κατέβασμα είναι τα Anthem, Star Wars Battlefront II, Need For Spped, Uravel Two, Battlefield V, Dragon Age: Inquisition, FIFA 19, Mass Effect: Andromeda, Dead Space 3, A Way Out, και Madden NFL 19.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του EA Access είναι η πρόσβαση σε παιχνίδια για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, παιχνίδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν αργότερα. Ακόμα, οι συνδρομητές της υπηρεσίας, έχουν έκπτωση 10% για οποιαδήποτε αγορά ψηφιακού παιχνιδιού της EA για το PlayStation, όπως ισχύει άλλωστε και στο Xbox One. 

Techradar