Η Casual Entertainment Label της Electronic Arts Inc. έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για τη Monopoly, το πρώτο video game που φέρει τη σφραγίδα της Hasbro και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε κονσόλες νέας γενιάς συμπεριλαμβανομένων των Wii και Xbox 360.

 

Η Monopoly θα κυκλοφορήσει επίσης σε PS2, όπως και σε κινητά τηλέφωνα και στο Pogo.com. Το multiplatform video game είναι εμπνευσμένο από το επιτραπέζιο παιχνίδι της Hasbro Monopoly Here & Now: Η Παγκόσμια Έκδοση. Αυτή την περίοδο, τα video games της

 

έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν αυτό το φθινόπωρο ταυτόχρονα με την παγκόσμια κυκλοφορία των νέων επιτραπέζιων παιχνιδιών.

 

Το video game Monopoly υπόσχεται μια νέα πνοή στο κλασσικό και ανίκητο στο χρόνο παιχνίδι. Με προσιτό και ευκολονόητο παίξιμο για άτομα όλων των ηλικιών και οποιουδήποτε επιπέδου ικανότητας. Η ολοκαίνουργια ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού είναι απόλυτα διασκεδαστική, συμπεριλαμβάνοντας παιχνίδι για 4 άτομα ταυτοχρόνως, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι αφορά τον καθένα. Παράλληλα, επιτρέπει σε ολόκληρη την οικογένεια να αναμειχθεί στη διασκέδαση παίζοντας όλοι μαζί.

 

“Η EA παίρνει το βασικό πυρήνα του παιχνιδιού Monopoly και το ζωντανεύει με τέτοιο τρόπο που δεν είχε φανταστεί κανείς”, είπε ο Chip Lange, Vice President και General Manager της EA Casual Label. “Με αυτήν την δυναμική μεταφορά του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού της Hasbro, επιταχύναμε το ρυθμό, προσθέσαμε νέες interactive επιλογές και ενσωματώσαμε στιγμές που παίζουν ταυτόχρονα οι παίκτες με σκοπό να γίνει η Monopoly ένα ασταμάτητο πάρτυ για ολόκληρη την οικογένεια.”

 

“Θα είναι ένα πολύ συναρπαστικό φθινόπωρο για τους φίλους της Monopoly παγκοσμίως», είπε ο Mark Blecher, General Manager of Digital Media and Gaming της Hasbro. “Η EA έχει κάνει μια καταπληκτική δουλεία στο να επαναπροσδιορίσει το πιο δημοφιλές παιχνίδι του κόσμου με το να παραμείνει πιστή στο παραδοσιακό gameplay που εκατομμύρια καταναλωτές έχουν αγαπήσει και με την δημιουργία νέων ψηφιακών λειτουργιών που μπορούν να εφαρμοστούν μόνο σε έναν interactive κόσμο. Το ρίξιμο των ζαριών και το πέρασμα από την αφετηρία δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια”.

 

Source.png Πηγή: cosmo.gr