Η νέα εφαρμογή της EA για PC, που προορίζεται για να αντικαταστήσει την πλατφόρμα Origin, είναι πλέον διαθέσιμη για download, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η  νέα εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει «μια ταχύτερη, πιο αξιόπιστη και πιο βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού», σύμφωνα με την ανάρτηση της EA στο επίσημο blog της, με χαρακτηριστικά όπως αυτόματες λήψεις παιχνιδιών και ενημερώσεις στο παρασκήνιο.

Για τους παίκτες που χρησιμοποιούν σήμερα το Origin, θα κληθούν "σύντομα" να προχωρήσουν στην αντικατάσταση της εφαρμογής. «Μέχρι να λάβετε την πρόσκλησή σας, όλα τα παιχνίδια και το περιεχόμενό σας, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών που έχουν ήδη εγκατασταθεί, θα είναι έτοιμα και θα σας περιμένουν στην εφαρμογή EA», αναφέρει η εταιρεία. Τα saves και η λίστα των φίλων σας είναι ανάμεσα στα δεδομένα που θα μεταφερθούν στη νέα εφαρμογή. Αν δεν θέλετε να περιμένετε, μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα την εφαρμογή από την ιστοσελίδα της EA πατώντας εδώ.

built-to-connect-blog-image-02.p.jpg

Η εφαρμογή βρισκόταν στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό, καθώς η EA ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι θα αντικαταστήσει το Origin με μια νέα εφαρμογή πριν από δύο χρόνια. Η εταιρεία το τελευταίο διάστημα απομακρύνεται σταδιακά από το branding του Origin, όπως όταν μετονόμασε τις υπηρεσίες EA Access και Origin Access, με το EA Play.

Ωστόσο, το Origin δεν έχει πεθάνει εντελώς ακόμα, αφού οι παίκτες του macOS θα πρέπει να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Origin για να παίζουν τα παιχνίδια τους. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το αν και πότε αυτό θα να αλλάξει, αλλά «όταν προχωράμε σε διάφορες αλλαγές, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες να μοιραστούμε μαζί σας τους επόμενους μήνες», αναφέρει η EA σε ξεχωριστή ανάρτηση στο blog.

  • Like 6