Ο νέος τίτλος της σειράς Total War διατέθηκε δωρεάν την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του και όπως ήταν φυσικό, λάτρεις της σειράς και μη έσπευσαν να τον κατεβάσουν.

Epic Games και SEGA είχαν ανακοινώσει προ μηνών ότι το A Total War Saga: Troy θα διατίθετο δωρεάν μέσω του Epic Games Store για τις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας του. Χωρίς αστερίσκους και δυσάρεστες εκπλήξεις λοιπόν, όσοι επισκέφθηκαν το ψηφιακό κατάστημα της Epic είχαν τη δυνατότητα να προσθέσουν τον άρτι αφιχθέντα τίτλο στη συλλογή τους.

Η ομολογουμένως πρωτότυπη κίνηση βρήκε ανταπόκριση και μάλιστα μεγάλη, αφού έπειτα από το πέρας της περιόδου δωρεάν διάθεσής του, τον τίτλο κατέβασαν 7,5 εκατομμύρια παίκτες, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των ανθρώπων των Epic και SEGA. Με αφορμή την παραπάνω επίδοση μάλιστα τοποθετήθηκε ο Rob Bartholomew, επικεφαλής προϊόντος στην Creative Assembly (το στούντιο ανάπτυξης των Total War):

Ήμασταν αισιόδοξοι αλλά σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσαμε να είχαμε προβλέψει τέτοια επίπεδα ενθουσιασμού. Η συνεργασία μας με την Epic για τη δωρεάν διάθεση του νέου μας τίτλου ήταν υπέροχη. Καλωσορίσαμε τόσους πολλούς λάτρεις των παιχνιδιών στρατηγικής, νέους και παλιούς, που θέλησαν να απολαύσουν την καινούρια κυκλοφορία της σειράς και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Όσοι θελήσουν να κάνουν δικό τους το A Total War Saga: Troy πλέον, θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 49,99 ευρώ στο Epic Games Store. Ο τίτλος θα διατεθεί μέσω Steam από το καλοκαίρι του 2021.

  • Like 6
  • Thanks 1