Η BioWare επιβεβαίωσε επίσημα αυτό που γνωρίζαμε ήδη: ότι το επόμενο παιχνίδι που θα βασίζεται στο σύμπαν του Mass Effect θα καθυστερήσει και άλλο.

Σε σχετική ανάρτηση στο επίσημο blog της εταιρείας, έγινε γνωστό ότι το Mass Effect: Andromeda θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017, με το στούντιο να υποστηρίζει ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο μέγεθος του Andromeda, που θα προσφέρει στους gamers “πρωτοφανή επίπεδα ελευθερίας”.

 

Ο CFO της EA (του εκδότη του παιχνιδιού), Blake Jorgensen είχε αναφερθεί στα άσχημα αυτά νέα σε τηλεφωνική επικοινωνία με επενδυτές τον περασμένο Μάρτιο, όταν έκανε γνωστό ότι η κυκλοφορία του παιχνιδιού έχει προγραμματιστεί για το τέταρτο οικονομικό τρίμηνο.

 

“Παίζαμε το παιχνίδι πρόσφατα στο στούντιο, και αυτό μας έδειξε ότι πηγαίνουμε το παιχνίδι στην σωστή κατεύθυνση” είπε o Γενικός Διευθυντής της BioWare, Aaryn Flynn. “Αλλά επίσης γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε τον κατάλληλο χρόνο για να εξασφαλίσουμε ότι θα παραδώσουμε όλα αυτά που μπορεί να είναι το παιχνίδι, και θα έπρεπε να είναι – αυτή είναι η δέσμευση όλων μας σε όλους εσάς”. Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί ως βάση την μηχανή γραφικών Frostbite της EA για να προσφέρει “γραφικά, σενάριο και gameplay που για πρώτη φορά κάνουν την εμφάνιση τους στην ιστορία του franchise”.

 

Στην συνέντευξη τύπου/ παρουσίαση της EA στην έκθεση E3, στις 12 Ιουνίου θα μάθουμε περισσότερα για το Mass Effect: Andromeda.

 

 

Link.png Site: Engadget